Noodweer

Ik kwam net terug van boodschappen doen, toen het begon te regenen. Een regelrechte stortbui en ik zie je staan midden in die plensbui, je bent duidelijk bezig daarin te verzuipen. Ik stop mijn auto naast je en biedt je een lift aan. Ik zie dat je jas al doorweekt is en je spijkerbroek is al aardig donker geworden.
"Kom dan bij mij naar binnen, dan kun je even opdrogen." Je knikt en helpt me de tassen met boodschappen naar binnen brengen. "Zet maar in de keuken, ik ruim het later wel op." Ik zie dat je je jas los ritst en dat je daaronder een door en door nat T-shirt draagt en geen beha. Je mooie ronde borsten steken wat naar voren en ik geniet van het uitzicht. Je ziet dat ik kijk en doet een stapje terug. Snel sla je je jas dicht, waardoor de spetters weer rondvliegen. Je wangen kleuren wat roder.

Je moet helemaal tot op je huid nat zijn. "Zo vat je nog kou, ga naar boven en neem een warme douche, ik leg wel even wat andere kleren klaar. Eerste deur rechts." Je knikt weer en vertrekt de trap op. Snel berg ik de boodschappen op en loop naar boven. Je staat al onder de douche en geniet van het warme water. Ik pak vlug een oude spijkerbroek en een T-shirt. Die schuif ik achter de deur van de badkamer. "Hoe wil je je koffie?" vraag ik. "Zwart graag", roep je terug. Ik grijp je kleren en stop ze in de wasdroger. Beneden zet ik de koffie aan, verdiep me in mijn nieuwe programma en merk pas dat jij er nog bent als je een mok met koffie voor mijn neus houdt. "Dank je." Ik bekijk je outfit. De spijkerbroek past om je middel maar is wel te lang, waardoor je de pijpen hebt omgeslagen. Het T-shirt valt ruim uit, waardoor je borsten nauwelijks zichtbaar zijn. Ik knikt goedkeurend, want met je natte lange haren zie je er lief uit. "En, voel je je nu wat beter? Je knik. Ik wijs op de bank en je gaat zitten.

De stilte voelt een beetje ongemakkelijk aan, dus vraag ik maar hoe het met je gaat "Wel goed." "waar woon je, zit er niemand op je te wachten" "Op mezelf en niemand zit dus op me te wachten". "Ik schenk nog wel even koffie in" zeg je terwijl je de mokken pakt.
Terwijl je in de keuken bent staar ik weer naar het scherm van mijn computer en laat diverse internetpagina's voorbij vliegen. Opeens voel ik dat iets veranderd is. De sfeer in de kamer is anders. Ik draai mijn hoofd om en zie je kijken naar een tijdschrift met een blos op haar wangen. Duidelijk zichtbaar prikken je tepels tegen het T-shirt. Je lijkt opgewonden en ik schrik op als ik zie waarom. In je handen houdt je een tijdschrift met foto's van bondage. Ik voel mijn hoofd roder worden. Shit. Maar in plaats van ze met afschuw weg te duwen, lijk je het interessant, zelfs opwindend te vinden. Hé, zie ik dat goed? Jawel, stiekem glijdt je rechterhand over je borsten en knijpt daar even snel in. Ik voel mijn opwinding stijgen.
Dan draai ik me volledig naar je toe en kijk je aan. Je slaat je ogen op uit het tijdschrift en staart terug. "Vind je dat ook spannend" vraag ik. Je knippert met je ogen, probeert te slikken en bent nog verlegen met de situatie. "Je knikt. We staren elkaar weer aan alsof we elkaar aftasten.

"Kom mee." zeg ik. Ik sta op en pak je hand. Je staat ook op, grijpt mijn hand en loopt mee naar de deur. Ik trek je de trap op naar de slaapkamer. Ik draai je om zodat je recht voor me staat en trek je T-shirt uit. Je borsten zijn klein, rond en stevig, prachtig om te zien. Je tepels zijn iets hard geworden en steken een beetje uit. Zachtjes til ik je op en zet je op het oude bureau. Ik streel je zachte haren en laat mijn vingers langs je schouders glijden. Je krijgt kippenvel en sluit je ogen. Ik laat een vinger onder de rondingen van je borsten strelen. Je rilt. Ik buk me en kus je op de mond. Je lippen wijken en je tong ontmoet de mijne. Ik trek je hoofd achterover door zachtjes aan je haren trekken. Ik zoen je hals en je sleutelbenen. Langzaam ga ik naar beneden. Je begint iets zwaarder te ademen, ik kus de bovenkant van je linkerborst en daarna je tepel. Je kreunt, je tepels worden harder. Ik lik je linkertepel en masseer je rechter met mijn vingers. Je ademt nu zwaar, hijgt bijna. Ik wissel van tepel. Ze zijn nu hard en steken parmantig naar voren. Ik bijt zachtjes. Een kreuntje en je grijpt mijn hoofd. Je duwt me tegen je borst, je adem komt zwaar en hijgend. Ik blijf sabbelen en likken en zachtjes bijten wat zachte kreunen bij jou ontlokt.

Ik stop en trek mijn shirt uit, til je van het bureau af en trek de broekriem van je broek los. Je duwt mijn hand weg, schudt je hoofd en wil een stap naar achteren doen. Je aarzelt. Ik stapt naar achteren en doe mijn schoenen en sokken uit. Daarna mijn broek en onderbroek. Naakt stel ik me voor je op, zodat je me goed kon bekijken. Door mijn likken en sabbelen op je tepels is mijn pik al aardig hard geworden. Langzaam stap ik op je toe en steek mijn hand uit. Ik draai je om en streel je schouders, rug en borst. Je doet je ogen weer dicht. Langzaam masseer ik je borsten, kus je in de nek en streel je armen en schouders. Je leunt achterover in mijn armen, genietend van mijn aanrakingen. Ik voel hoe je ontspant en laat een hand over je buik naar beneden glijden.. Met een snelle beweging hou je me tegen. Je trekt mijn hand weg en maakt zelf de riem en knopen los. Met geritsel valt die op de grond en ik zie dat je niets daaronder draagt. Ik streel je weer, kus je nek en haren en wrijf over je harde tepels. Langzaam, rustig en ontspannend. Je geniet. Ik draai je om en buig voorover. Met mijn tong lik ik je tepels tegelijkertijd streel ik je buik en heupen. Met draaiende bewegingen, steeds verder naar beneden. Tot ik bij het driehoekje met zachte krulletjes kom. Ik streel voorzichtig met een vinger langs je spleetje en merk dat je al een beetje vochtig bent.

Maar voor een gewone vrijpartij zijn we niet naar boven gegaan. Ik laat je los, opgewonden en met harde tepels en vochtig kutje. Ik duw je in een stoel en draai me om naar het bureau. Daar trek ik een la open, pakte een paar dassen eruit. Een gebruik ik als blinddoek en met de ander bind ik je polsen aan elkaar. Ik trek je overeind en leid je naar de muur. Ik haal een grote lamp van de muur af, die daar met een haak aan hing. Ik til je polsen op en haak je boeien achter die haak. Je moet op je tenen staan, zo hoog zit die haak. Ik doe een stap naar achteren. Je staat nu uitgerekt tegen de muur, je armen hoog boven je hoofd en op je tenen. Met wat moeite zou je nog los kunnen komen, maar je staat doodstil. Ik stap op je af en begin je weer te strelen.

Je reageert door je te draaien. Je probeert mijn handen over je borsten te laten glijden, maar ik zorg ervoor ze steeds net te missen. Je tepels steken vooruit, harder dan daarvoor. Snel laat ik een hand tussen je benen glijden en merk dat je nu nog natter bent. Je adem wordt weer zwaarder en ik streel je natte driehoekje. Snel zuig ik op een tepel. Je hijgt en ik zuig nu ook op de andere. Met twee vingers trok ik je kutje open en steek een derde plotseling diep in je. Je kreunt en duwt je heupen naar voren. Ik beweeg de vinger langzaam in en uit, terwijl ik met mijn tong je tepels lik. Je begint wat te kronkelen en te kreunen. Ik stop plotseling en stap naar achter. Je kreunt teleurgesteld en je verlangen stijgt als ik je een paar minuten zo laat staan. Je tepels blijven hard in afwachting van mijn volgende zet.

Ik haak je los en draai je om zodat je met je gezicht naar de muur staat. Heel stil en zacht laat ik mijn vingers over je rug glijden. Ik streel je zachte billen en je schrikt op als ik er plots een tik opgeef. Je kontwangen trillen. Zacht streel ik de plek waarop ik geslagen heb. Dan een tik op je andere bil, weer gevolgd door het tedere strelen. Dit herhaal ik enige malen voordat ik mij achter je op mijn knieën laat vallen en mijn mond op je kont druk. Mijn handen glijden langs je heupen naar je buik, omhoog naar je borsten die ik in mijn handen neem en begin te kneden. Ondertussen kus ik je zachte billen en laat mijn tong op en neer glijden in de spleet daartussen. Je tepels staan keihard naar voren als ik mijn handen laat afdwalen op zoek naar je vochtige kutje. Met mijn volle hand wrijf ik over je gehele venusheuvel. Plagend laat ik steeds het topje van mijn vinger eventjes snel tussen je lipjes glijden. Je kreunt nu bijna onophoudelijk en duwt je heupen afwisselend naar voor en naar achter.
Met mijn tong ga ik op zoek naar je anus en laat hem daar rondjes draaien. Dan duw ik plots twee vingers diep in je kut en pers mijn tong tegelijkertijd je kontje binnen. Een diep gekreun welt op uit je binnenste. Terwijl ik je zo van twee zijden neuk, zoek ik met de wijsvinger van mijn vrije hand je klitje en begin deze te masseren. Je begint sneller te hijgen en te kreunen, je vocht lekt uit je poesje langs je dijen. Steeds sneller laat ik mijn vingers en tong in en uit gaan. Je knieën knikken en je hangt bijna aan je polsen. Dan voel ik dat je begint te trillen, je kutspieren beginnen steeds harder in mijn vingers te knijpen, je bilspieren verstrammen en dan breekt je orgasme los. Het wordt zwart voor je ogen en als eindelijk je orgasme is weggeëbd, hang je slap tegen de muur.

Ik laat mijn vingers uit je poesje glijden en streel nu zacht over je kutje en kus zacht je kont en bilspleet. Mijn pik is nu zo hard als staal en daar moet wat aan gebeuren. Ik pak je polsen en haak ze los van de haak. Ik leg je op het bed en bindt je voeten en armen in spreidstand vast aan de bedspijlen. Dan kniel ik naast je neer en ga over je heen zitten. Je bent nog steeds geblinddoekt en kan niets zien. Ik schuif langzaam naar boven en laat schuur mijn ballen over je kin. Je opent snel je mond en tracht met je tong mijn ballen te vinden. Ik laat me boven je mond zakken n je tong vindt mijn ballen. Je likt de onderkant en zuigt zacht mijn ballen een voor een in je mond, er ondertussen zacht aan trekkend. Ik geniet van deze behandeling n grom van genot. Dan trek ik me iets terug, duw twee kussens onder je hoofd, duw mijn pik naar beneden en schuif hem naar voren. Als je mijn eikel tegen je lippen aanvoelt open j begerig je lippen en een onbeschrijflijk gevoel gaat door me heen als je lippen zich om mijn eikel sluiten. Je begint zacht te zuigen en te sabbelen. Ik sluit mijn ogen en laat mij door je verwennen. Je tong kronkelt rond mijn eikel terwijl je hard aan mijn pik zuigt. Langzaam begin ik je mond te neuken. Steeds dieper verdwijnt mijn paal in je gewillige mond en even later pijp je me helemaal. Langzaam beginnen mijn ballen te branden, mijn opwinding stijgt en je hoort me steeds sneller hijgen. Nog harder begin je te zuigen en te sabbelen, terwijl je tong mijn eikel blijft verwennen. Dan barst ook mijn orgasme los. Mijn pik begint harder te kloppen en wordt nog harder, mijn ballen trekken samen en met een kreet spuit ik mijn zaad diep in je mond. Je slikt en blijft zuigen totdat er niets meer uit mijn lul komt. Zachtjes zuig je op mijn uitgebluste lul, likt mijn ballen en kust mijn eikel.

Als ik weer op adem ben stap ik van het bed af en kijk met een warm gevoel op je neer. Ik loop naar beneden. Snel schiet ik in mijn badjas en haal uit de keuken een fles cola en twee bekers. Boven schenk ik die vol en voer jou er een. Je drinkt hem in een keer leeg. Ik drink zelf ook een beker en bekijk ondertussen je heerlijke, hulpeloze lichaam. Ik loop weer op je toe en streel je armen, laat mijn vingers aan de binnenkant langzaam richting je oksels zakken. Je kronkelt en probeert tevergeefs dit gekietel te vermijden. Tergend langzaam laat ik mijn vingertoppen over je lichaam glijden. Je krijgt kippenvel . Ik streel je tepels die zich meteen weer oprichten en laat een vinger over je buik richting je driehoekje. Met mijn andere hand volg ik de weg van beneden naar boven, via je knieholte, de binnenkant van je dijen, de aanzet van je billen.... Mijn handen ontmoeten elkaar in je kruis, met een vinger glijd ik door de spleet van je schaamlipjes en met de andere tussen de spleet van je billen. Je heupen schokken omhoog en trachten mijn vinger in je poesje te vangen. Plagend masseer ik je kutlipjes en je kontje. Je gek makend van verlangen, je geilheid optrekkend tot het maximum.

Mijn pik richt zich ook weer op en voelt al snel weer aan als staal, kloppend van verlangen. Deze keer kan ik niet lang meer wachten. De aanblik van jou, naakt en vastgebonden, totaal overgeleverd aan mijn wensen maakt me ontzettend geil. Je gekronkel en gekreun doen mijn bloed branden. Ik steek gelijktijdig een vinger in je kutje en een in je kontje. Met een instemmend gegrom ontvang je mijn vingers en terwijl ik je diep in je kleddernatte kut stoot, duw je met je heupen om zoveel te ontvangen. Al snel begin je nog harder te hijgen en te kreunen. Dat maakt mij nog geiler en ik steek een tweede vinger erbij in je kutje. Wild kronkel je met je heupen als ik plots mijn vingers terug trek. Ik ga op je liggen en breng mijn lul tot tegen je kutje. Langzaam duw ik hem in je natte spleet. Ik voel je lipjes langzaam wijken en over mijn eikel kruipen als ik erg langzaam mijn lul verder naar binnen duw. Het kost me een enorme zelfbeheersing om op deze wijze door te gaan totdat mijn lul volledig in je zit, in plaats van hem er met een stoot in te duwen. Mijn pik zit nu helemaal in je en zo blijf ik op je liggen. Ik trek mijn spieren aan de onderkant van mijn lul samen, waardoor mijn pik opwipt. Dit blijf ik herhalen en ik voel jouw reactie als je in eenzelfde ritme je kutspieren aanspant. God, wat heerlijk, zo te liggen elkaar te voelen. Erg lang houdt ik het echter niet vol. Ik trek mijn langzaam uit je terug tot alleen mijn eikel nog net tussen je schaamlipjes ligt en duw hem dan weer tot aan mijn ballen in je natte soppende spleet. Met rustige ritmische bewegingen pomp ik mijn lul op en neer. Mijn ademhaling word sneller en zwaarder, ook jij hijgt luider en luider. Sneller en sneller stoot ik mijn pik in je. Harder en luider hijgen en kreunen we. Het verdovende ritme brengt de wereld terug tot alleen ons tweeën, op en neer, in en uit. Sneller, harder en dieper. Tot de opgebouwde spanning in een climax van wilde razernij overgaat. Wild beuk ik mijn pik in je kut, bijna buiten adem beweeg jij je heupen mee in het ritme. Sneller, dieper, harder, sneller, harder, dieper. Tot plots mijn zaad als een razende waterkolk uit mijn ballen omhoog springt en uit mijn lul spuit. Ik voel hoe jouw spieren zich ook spannen en hoor je gillen van verrukking. Ik blijf komen, dikke stralen die langs mijn pik weer naar buiten worden geperst, langs je dijen naar beneden. Ik schreeuw, jij gilt. Dan vertragen we het tempo, nahijgend en kreunend bij elke beweging. We komen beetje bij beetje weer op adem. Mijn pik verslapt en zakt uit je spleetje.

Ik kus je. Je opent je mond en onze tongen draaien in en om elkaar. Ik streel je armen, hoofd en schouders. Voorzichtig maak ik de touwen los en doe je blinddoek af. Je slaat je armen om me heen en streelt mijn rug. "Hoe voel je je nu" vraag ik. Ze glimlachte. "Lekker. Wel moe, maar heel lekker." "Dus dit spelletje staat je wel aan?" "Ja, ik wil dit nog wel een keer." Dat klinkt mij prachtig in mijn oren. Ik wil dit ook wel herhalen "Kom mee, we gaan douchen." Ik zeep je in terwijl je tegen de muur leunt. Je kan nog nauwelijks op je benen staan en laat je loom door mij wassen. Dan was je mij teder, hetgeen mij weer geil maakt en mijn pik groeit weer. Maar ik weet dat ik niet zo snel weer kan. We drogen elkaar af en ik pak je kleren en die al weer droog zijn. Beneden in de woonkamer schenk ik nog wat te drinken voor ons in. We kijken naar elkaar en ik voel de spanning terugkeren. "Het is droog" zeg ik. Je kijkt naar buiten en knikt. "Ja, het is beter als ik nu ga". " Zie ik je weer" vraag ik. Je knikt, "volgende week donderdag heb ik een vrije dag. Ik knik. "Oke". Ze stapt naar buiten en zwaait als ze wegloopt. Ik kijk haar na en glimlacht. We zullen elkaar volgende week weer ontmoeten.


Walter ©



main