Een SM feest

Ze waren met 4 personen; HIJ Meester, en zijn 3 subs. Louise, Cama en Bianca.
Op weg naar het Kasteel waar vanavond veel stond te gebeuren. Onderweg hadden de subjes hun Meester veel getergd, uitgelachen en geplaagd. Dat zou hen alledrie vanavond duur te komen staan. Naarmate de reis vorderde, voelde louise haar oksels plakken, ze werd stiller en stiller.
Aldaar aangekomen belande ze in een grote kasteelzaal. Louise bekeek de attributen aan de wanden, plafond en op de vloer. Vreemd... als je sommige dingen goed bekeek, bleken het uitstekende spelvoorwerpen te zijn. Haar aandacht werd getrokken naar een grote hondenstro-bak; ahh..daar pasten wel hele grote dieren in. Oeps, daar zou zij ook wel in kunnen passen...
Er kwamen steeds meer mensen binnen. Naarmate de tijd verstreek, voelde Louise zich steeds ongemakkelijker. Haar Meester had haar vantevoren gevraagd om een vibrator met afstandsbediening in te doen. Echter Louise had de smoes opgehangen dat zij die afstandsbediening kwijt was. Intussentijd had zij deze aan Cama gegeven. Cama zat de vibrator af en toe stiekem te bedienen; Louise voelde een warme trillende prikkeling bij haar kruis terwijl ze stiekem naar Cama keek... ze vond haar een zeer mooie vrouw; prachtig lang haar en mooie grote borsten... plots werd er naar haar gewenkt... Louise keek op en zag tot haar schrik haar Meester indringend naar haar kijken. Ze liep naar hem toe, Hij plaatste haar een nekketting om en liet haar vervolgens zitten op een kruk met kroonkurken. Aii... dat deed na langere tijd zeer... echter ze voelde nog meer de volgende vernedering; nog nooit in dit kasteel geweest en notabene als eerste tussen al die 20 mensen aan het spel... snel keek ze maar naar beneden, maar de prikkeling bij haar kruis werkte nog om onverklaarbare reden door... Tussen alle starende blikken bracht haar Meester haar na 10 minuten naar een kleinere zaal, waar ze vervolgens veel soorten zwepen voelde terwijl snel opgebrachte tepelklemmen haar borsten deden branden.
Louise verlangde naar Cama. Het leek wel alsof haar Meester dit begreep en hij bracht haar naar Cama toe. Veel tijd om haar aan te raken kreeg Louise niet. Er klonk muziek en Louise werd geacht om een striptease uit te voeren voor de uitgenodigde aanwezigen van het kasteel. Snel schoot zij in de kleren, om vervolgens met soepele bewegingen deze kleding uit te doen. Tijdens de striptease voelde Louise de zweetdruppels op haar lijf. Plots keek zij in een paar staalblauwe ogen... dat waren de ogen van haar Meester... zij vergat het publiek en danste naar hem toe, vleide zich even op Zijn schoot en danste weer naar het podium, aldaar voelde zij de opwelling komen om zich te vingeren voor het aanwezige publiek...
Het licht ging weer aan. Louise zweefde naar haar Meester, Cama en Bianca. Haar Meester keek naar haar en Louise plaatste haar halsketting om de hals van Cama. Vervolgens nam zij Cama met zachte hand naar de kleine kasteelzaal en bond zij Cama vast aan een houten Andreaskruis. Ze streelde Cama en plaagde haar met een kleine paardenstaart. De Meester bevestigde een paar tepelklemmen aan Cama's borsten en kriebelde haar met een veer. Vervolgens pakte hij zijn eigen grote paardenstaartzweep en Cama kreeg van 2 kanten gloeiende billen. Intussentijd voelde Louise aan het hete kutje van Cama, het wond haar op toen zij deze sappen voelde... Met een luid gekreun kwam Cama tot een orgasme. Louise pakte haar vast en bleef zo een hele lange tijd bij Cama zitten. Opeens viel haar oog op Bianca. Deze was enerzijds in een geanimeerd gesprek met de Kasteelheer, anderzijds voelde Louise dat het tijd was om haar Meester te waarschuwen. Bianca had even wat nodig en ze had even heel veel nodig... De Meester nam Bianca mee en bond haar vast. Vervolgens liet hij enkele grote pollepels kletteren op haar volle lijf. Louise keek naar Cama, en Cama keek naar Louise. Louise trok Cama mee, ze voelde de behoefte om Cama op sensuele wijze dicht bij haar te hebben. Het leek wel één grote droom; Louise voelde dat ze op een ijskoude harde vloer lag terwijl ze Cama streelde, die op haar beurt met haar tong elk plekje van Louise's lijf bevoelde... Opeens voelde Louise iets hards op haar buik; dit was de gelaarsde voet van haar Meester, "Dacht jij zomaar tot een orgasme te kunnen komen?? Je kunt kiezen; of een dubbele dildo, of clitoraal!!!"
Louise schrok, dit had ze niet verwacht. Tegelijkertijd wond dit haar enorm op en ze kwam met hevige stoten klaar.
Veel rust hierna was er niet. Al snel mocht Louise zich netjes voorstellen aan de Kasteelheer en hem vriendelijk vragen om gebruik te mogen maken van het Rad. Louise begon te stotteren en te stamelen, ze voelde zich heel erg klein... Gelukkig kreeg ze toch toestemming om aan het rad te mogen hangen en tijdens het hangen moest ze erg lachen want iedereen dronk, wandelde en liep op de kop... Het hangen voor langere tijd voelde heel erotisch. Na een half uur vond Louise het welletjes en wilde zij weer van het rad af. Tijdens haar kasteelbezoek had Louise een soort koetsje gezien en zij bedacht zich hoe het zou zijn als zij voor dat koetsje zou lopen. Louise vergat helaas om dit niet verklappen aan haar Meester. Dat had dus consequenties.
In bijzijn van enkele kasteelgasten kreeg Louise plotseling een hoofdstel aangemeten. Het voelen van het speciale bitje wond haar erg op, maar ze vertrok ook van schaamte omdat zij dit liet aanmeten onder keurende blikken van anderen.
De nacht werd afgesloten met veel gelach en een lekkere borrel. Toen Louise haar bed voelde, was ze gelijk in dromenland. En ze zag in haar dromen haarzelf over grote oppervlakten rennen, met hoofdstel om en achter haar een slingerend koetsje, met daarin haar Meester en zijn Grote Zwarte Rijzweep...


Louise ©



main