Naaktmodel

Nietsvermoedend reageerde ik op advertentie voor naaktmodel.
De vergoeding zou zijn.... bij gebleken geschiktheid.... vast model..... en een schilderij van mezelf op ware grote.
Krijg een uitnodiging...... en trek, omdat ik weet dat ik uit de kleren moet iets aan, wat makkelijk uit te trekken is.
Een jurkje, pumps, jarretel en nylons.
Aangekomen bij de studio.... staat de deur op een kier.... ik klop eerst op de deur.
Maar omdat ik nog steeds niets hoor..... duw ik de deur een stukje verder open en gluur voorzichtig naar binnen.... intussen begin ik zachtjes te roepen.... hallo... halloooo.
Ik begin onzeker te worden over de dag en tijd van onze afspraak.... graai in mijn tas om te zoeken naar het vodje papier waar ik het opgeschreven had.... ai.... niet bij me.
Hoe moet ik dit verantwoorden tegen over mijn Meester..... de tijd dat ik weg ben geweest.... en de toestemming die ik heb gekregen... omdat ik een smoes verzonnen heb..... zodat hij er niet achter kwam.... en dus de verrassing voor hem kwam als het schilderij af was.
Ik kijk meteen beschaamd naar beneden.... ondanks het doel.... toch schuldgevoel.... tranen in mijn ogen.... die ik wegslik.
Dan maar de moed bijeen te rapen om naar binnen te lopen en de boel te onderzoeken.... en indien nodig mijn charmes gebruiken om toch nog voor elkaar te krijgen dat ik poseren mag.
Binnen kijk ik rond..... Er staat een sofa tegen de witgekalkte muren aan.... een vieze vloer.
En aan 1 van de muren zitten grote ijzeren ringen bevestigd..... waar ik mijn ogen niet vanaf kan houden.
Geobsedeerd.... staar ik naar de ringen..... intussen gaan mijn gedachten naar mijn Meester.... zucht een paar keer.... en wil me omdraaien.... Hoor ineens een luide stem achter me..... jij moet frieda zijn.
Geschrokken draai ik me om..... ik kijk in een paar ogen.... zo donker bijna zwart.... ik fluister dat ik inderdaad frieda ben.... en of ik me maar meteen moet uitkleden..... zodat hij kan kijken of ik geschikt model ben (dit alles om me eigen verlegenheid te verbloemen).
Hij zegt niets..... kijkt me aan..... van boven tot onder neemt hij me op.... hij pakt me tussen me benen waardoor ik begin te protesteren.... en binnensmonds mompel dat hij daar geen toestemming voor heeft.... wat hem zou doen ophouden.... hij grijnst, rukt mijn jurk van mijn lijf.... en duwt me weg..... richting de muur met de ringen..... totaal onder de indruk van zijn houding en zijn blik.... dorst ik niet op of neer te kijken en hield mezelf staande bij de muur.
Hij snauwde, draai je om.... opstand.... wie denk je dat je bent.... tot ik weer die ogen zag..... kreeg de opdracht om het restje kleding wat ik nog aanhad uit te trekken en mijn handen in mijn nek te leggen en benen te spreiden..... stond ik dan NAAKTMODEL.... de schilder liep ff weg.... en ik waagde het om te verstappen..... toen hij terug kwam..... had hij in zijn handen klemmen..... kaarsen en een rijzweep.
Mijn adem stokte...... keek hem recht in zijn ogen aan..... trotseerde zijn blik..... en sisde..... ik vertel het mijn Meester..... het enige dat hij deed was me minachtend aankijken.... en haalde zonder enige waarschuwinging de zweep over mijn borsten.... tranen sprongen in mijn ogen..... niet zozeer van de pijn..... maare de tweestrijd..... ik slikte een paar keer en dacht 'ik gun je het plezier niet wat MIJN Meester heeft als hij met me speelt.'
Hij plaatste de klemmen op mijn tepels en mijn schaamlippen.... de klemmen waren verbonden met een ketting.... ik reageerde niet... mijn ogen naar de grond gericht..... venijnig gaf hij een ruk aan de ketting.... ik kreunde zachtjes en beet op mijn lip..... hij beet me toe..... aha... gaan we het zo spelen.... ik keek hem niet aan.... hij pakte mijn haren..... en duwde mijn hoofd naar beneden..... ik kon niets anders doen dan op mijn knieën gaan zitten..... intussen de zweep in de aanslag..... 10 ferme tikken..... zo hard dat ik dacht dit red ik niet.... maar GENADE.... never!
Hij stopte na de tiende tik en ging naast me zitten..... pakte mijn hoofd..... en kuste mijn tranen weg. Genoegelijk kroop ik dichter tegen hem aan.... me klein makend.... ik genoot van zijn aandacht.
Na een paar minuten..... zei hij zacht maar dwingend.... doe de boeien om...
mijn weerstand was gebroken.... nog even voelde hij tussen mijn benen en glimlachte.... ik moest wederom plaatsnemen bij de muur..... armen omhoog en benen wijd..... zo werd ik bevestigd aan de haken.... mijn fantasie??
bij binnenkomst al!!
Hulpeloos stond ik aan de muur genageld..... afwachtend wat er komen zou..... de muziek werd iets harder gezet.... ik zakte weg op het ritme van de muziek..... pets!!.... een tik.... bijblijven.
De klemmen werden ff losgemaak en meteen weer teruggezet.... waarna ik alleen gelaten werd..... in mijn fantasie ging ik door met wat mijn Meester nou gedaan zou hebben als ik in deze positie stond..... en als reaktie daarop.... schuldgevoel.... ik hoorde de minuten wegtikken..... mijn ogen stonden vol met tranen.... ik kon me echt niet meer bedwingen.... schokkend stond ik daar.... geketend.... naakt.... afwachtend.
Toen de schilder terug kwam, was ik al weer iets gekalmeerd.... ik had het idee dat er al uren voorbij waren gegaan... ik hoorde wel het tikken van de klok.... maar had er geen ondekt...... ff zijn hand op mijn borst en een kus op mijn wang..... blindoekte hij me..... trok nog ff aan de klemmen.... en ik voelde ineens de brandende pijn van parafine over mijn tepels druipen.... die toch al zo gevoelig waren geworden door het steeds verplaatsen van de klemmen en de gewichtjes eraan.... zuchte een paar keer diep..... mijn ademhaling werd zwaarder..... mijn hoofd zakte naar beneden.... ik voelde de pijn niet meer.... heel in de verte hoorde ik de schilder iets zeggen..... hij trok me terug op deze wereld..... de spanning van de tweestrijd werd te groot..... mijn wil om trouw te blijven..... en de hang om me te onderwerpen.
Hij maakte me los..... en tilde me op de sofa.... kwam bij me zitten en streelde mijn hele lichaam..... genoegelijk..... sloot ik mijn ogen en viel in diepe maar korte slaap...


{Z}ubprise ©



main