De eerste keer

Dit verhaal heb ik getypt na de eerste keer dat ik echt met m'n vriend een hele avond gespeeld heb. Het was echt een geweldige ervaring maar ontzettend moeilijk om daarna je gevoelens een plaats te kunnen geven. Door dit verhaal op te schrijven heb ik toch het gevoel mijn gedachten weer op orde te krijgen. Veel leesplezier


De eerste keer

Na een week waarin hij me steeds nieuwsgieriger maakt naar de filmpjes die hij gedownload heeft, ga ik naar hem toe. Hij was nog op de computer bezig en ik zie dat hij een filmpje zit te kijken en kijk met hem mee. Hij staat op en ik mag gaan zitten en zegt kijk maar wat je wilt zien en ik klik een filmpje aan.
Hij loopt weg om wat drinken te halen terwijl ik naar het filmpje kijk. Als hij terug komt, gaat hij achter me zitten kijken waar ik naar kijk. Onder het kijken blijft hij erg stil en dat maakt wel weer dat ik wat gespannen wordt. Door de filmpjes wordt ik ook wat opgewonden wat ik niet zo wil laten merken. Omdat ik zo opgewonden ben ga ik even naar de wc om daarna de rest van de filmpjes die nog bij de serie horen te bekijken.........mmmmmmm. Als ik de hele serie bekeken heb, draai ik me om naar hem toe.
Hij ziet vast aan me dat ik opgewonden ben en zodra ik met m'n handen via zijn benen langzaam richting z'n borst streel, pakt hij mijn polsen vast en dwingt me op de grond. Hij vraagt me waarom ik maar 1 serie kijk, terwijl er nog veel meer zijn en ik zeg dat ik daar veel te moe voor ben. Hij is niet tevreden met mijn antwoord en trekt ruw m'n jasje en dan mijn shirt uit. Ondertussen verwijt hij me dat "je nu nog steeds niet weet wat ik lekker vindt, behalve dan dat ik niet van afgebonden borsten hou." Hij vraagt me te vertellen wat ik wil en ik zeg dat ik alleen maar hem wil. Dat is niet wat hij wil horen en hij wordt boos. Nog 1 keer vraagt hij me wat ik wil en als ik weer niet antwoord, kleedt hij me uit tot op m'n string en zegt me dat hij nu ik moet aanklikken wat ik graag wil zien en dat ik daar naar moet kijken.

Als hij me loslaat, doe ik wat hij me gezegd heeft, ga op de stoel zitten en zoek uit wat ik zien wil. Hij zit weer achter me en kijkt met me mee. Als ik me iets omdraai om ff naar hem te kijken, zegt hij "naar het beeld kijken!" Hij komt naast me staan en af en toe kijk ik stiekem naar hem denkend dat hij het niet door heeft, maar iedere keer weer ziet hij het en boos vraagt hij "Heb ik gezegd dat je me aan mag kijken?!" Na een tijd je begin ik te trillen en hij vraagt me wat er is. Ik zeg dat ik het koud heb en hij draait de stoel. Ik kijk hem weer aan, "naar de film kijken!!!" zegt hij me. Hij voelt met zijn vinger hoe nat ik ben en hij is niet tevreden. Dan zegt hij dat hij me wel even warm zal maken. Hij begint me te likken en ik kreun en ril van genot en knijp mijn ogen dicht, streng kijkt hij me aan en zegt "had ik gezegd dat je mocht reageren?" Hij wil geen woord meer van me horen, behalve als me wat gevraagd wordt. Dan bijt hij in mijn tepels en van pijn en genot knijp ik weer mijn ogen dicht. "BLIJVEN KIJKEN!" commandeert hij en ik kijk weer naar de film. Hij neemt nu mijn tepels met z'n tanden onder handen.....mmmmmmmmm. Ik laat mijn ogen heel af en toe afdwalen naar hem en dat is dus fout.
Hij draait de stoel weer richting de computer en bindt mijn handen achter de stoel vast. Ik kijk nog steeds naar de film maar nu blijft hij naast me staan en weer kan ik de verleiding niet weerstaan naar hem te gluren. Nu is hij boos en verwijt me dat ik wel erg brutaal ben. Ik kijk weer verder, hij blijft naast me staan en steekt een sigaret op (bah). Als ik weer begin te trillen vraagt hij "goh heb je 't weer koud?" Ik antwoord "ja meester" en hij zegt dat hij me dan wel zal opwarmen. Ik moet naar het beeld blijven kijken en hij hurkt naast me neer en gaat met zijn sigaret vlak langs mijn huid. Begint bij mijn kutje en langzaam naar boven, nu tril ik meer van angst (en opwinding ook wel eigenlijk). Hij vraagt of ik het nog steeds koud heb en ik zeg nee, maar hij zegt "je trilt nog dus waar heb je het koud?" Ik antwoord aan de rechterkant en hij gaat met zijn sigaret langs de linkerkant van m'n lichaam. Ik moet lachen. Streng vraagt hij "waarom lach je?" En ik zeg dat dat niet rechts is, maar links. Dat was dus te brutaal van me en hij vraagt nog een keer duidelijk te zijn waar ik het precies koud heb. Ik zeg bij m'n rechterborst en hij houdt zijn sigaret een tijdje erboven en dan heel even tegen m'n huid....oef...maar dat had ik wel verdiend. Dan sluit hij het filmpje af en zegt dat het wel genoeg is geweest. Hij wordt er toch niet wijzer van en maakt mijn armen los. Hij zegt me dat ik op moet staan en een paar stappen naar voren moet doen. Hij komt voor me staan ik kijk hem niet aan, dat mag niet. Hij zegt "Kijk me aan!" En dat doe ik.
Dan zegt hij "ik neem je zo mee naar mijn kamer en omdat je me niet wil vertellen wat je wilt, doe ik dus wat ik wil en dan wil ik niets van je horen. Ik hoor net dat beneden ook iemand is thuisgekomen, dus als je begint te schreeuwen zal hij zeker naar boven komen en dan is het je eigen schuld. Dan mag hij doen met je wat ie wil, heb je dat begrepen?!"

"Ja meester zeg ik, want ik wil inderdaad absoluut niet dat er een ander bij betrokken wordt. Hij bindt zijn riem om mijn hals en commandeert me hem te volgen. In zijn kamer moet ik op bed gaan liggen, "warm m'n plek alvast maar op," zegt hij en ik moet zorgen dat ik mezelf goed nat maak. Hij duwt m'n slip in mijn mond, loopt dan weg en ik hoor hem nog wat rommelen in de kamer. Als hij terug is, trekt hij de deken van me af om te zien hoe ik mezelf verwen en ik kijk hem weer aan, dat was dus net de laatste keer dat ik die fout had kunnen maken. "Wat kijk je?" Ik durf hem niet te antwoorden, wetend dat ik fout was. Hij maakt me duidelijk dat ik te brutaal ben geweest vanavond en daarvoor gestraft zal worden. Hij vraagt me hoe ik gestraft wil worden en ik zeg "straf me zoals u dat wenst." Weer een fout antwoord. Nog 1x vraagt hij me mijn straf te noemen en ik zeg dat hij me mag slaan en hij vraagt hoeveel. Ik antwoord 30 keer, wetende dat hij niet tevreden zou zijn als ik 10 of 20 zou zeggen.
"Oh, dus je denkt dat je er maar 30 verdient?! Daar maak ik er 60 van, OMDRAAIEN!" Ik draai me om en verwacht dat hij met zijn riem zal slaan, maar hij slaat met zijn vlakke hand (auwtch) wat volgens mij nog harder aankomt dan een riem. Ik moet meetellen, na 7 keer draai ik me om.

Boos zegt hij "wat is dat nou? Je vraagt me zelf om 30 slagen en na 7 draai je je al om? Dat betekent dus nog meer straf, je krijgt er 100 en waag het niet je nog eens om te draaien! OP JE BUIK NU!!!" Ik draai me weer op mijn buik en tel verder vanaf 7....... 8..... 9 "FOUT! dat was geen echte slag" ........ 9......... 10, dan gaat hij verder op mn andere bil 1..... 2..... 3........4....... 4...... 5..... 6....... 7.... 7.......... 8.......... 9..... 10
"OMDRAAIEN!"
Ik draai me weer om dan slaat hij mijn borsten ook beide 10 keer en dan ohnee...... dan mijn kutje! 1........ auw!!! dat doet echt pijn en ik hou mijn handen ervoor. Boos kijkt hij me aan en zegt "Handen weg!" Ik leg mijn handen naast me, maar als hij aanstalten maakt weer te slaan bescherm ik me weer. "HANDEN WEG!" En weer leg ik mijn handen naast me. Nu wacht hij tot ik weer wat ontspannen ben en dan volgt de volgende en met moeite tel ik tot 10.
Nu heb ik er 50 gehad, maar hij zegt me dat hij trots op me is en dat hij de rest niet zal geven. "Wat zeg je dan?" Vraagt hij me. "Dank u wel meester." "Goedzo je leert het wel."

"Handen in de lucht!" Hij bindt mijn polsen bij elkaar. "Benen omhoog!" Hij bindt mijn benen aan mijn polsen, nu kan ik niet meer tegenstribbelen. Dan rolt hij me op mijn knieën en als ik goed zit, moet ik hem pijpen. Ik probeer het goed te doen, maar toch krijg ik weer braakneigingen en hij trekt zijn pik uit mijn mond. Streng zegt hij "Je zit toch niet over m'n lul te kotsen he?!" Hij bekijkt 'm en ziet een vies plekje, ik moet het schoonlikken.
Dan duwt hij me weer op mijn rug, handen en benen zijn weer in de lucht en ik lig helemaal open voor hem. Eerst neukt hij me even in mijn kutje, maar dan begint hij voorzichtig bij mijn anus. Omdat ik erg bang ben dat hij het toch te ruig zal gaan doen (hoewel hij dat helemaal niet doet), vraag ik hem het alsjeblieft voorzichtig te doen. Dat had ik natuurlijk niet mogen vragen, dat deed hij toch al en tevens had ik niets te willen. Helaas... toen had ik het niet meer, omdat ik niet meer wist of hij naar me luisterde of niet. Dan stopt hij, maakt me los en knuffelt me ff lekker... en dan lekker samen slapen.


Cloudje ©



main