De Parenclub

(door isis)

Mijn Meester en ik zijn al een tijdje bij elkaar. We spelen regelmatig maar net als bij ‘gewone’relaties sluipt na een aantal jaren de sleur erin. Tijd dus voor iets nieuws. Na enthousiaste verhalen van vrienden over een parenclub besluiten we de stoute schoenen aan te trekken en ook eens een parenclub te bezoeken.

Op het internet zoek ik naar parenclubs en zie een ruim aanbod. Er is een club bij die me wel aanspreekt; restaurant zit erbij, bar, disco, sauna en diverse ruimtes ingericht volgens diverse thema’s. Voor 1 all in prijs kun je er de hele avond genieten….

Een datum wordt afgesproken en nadert snel. Op de dag zelf ga ik uitgebreid in bad, maak mezelf netjes op, zorg dat ik glad geschoren ben en hijs mezelf in de favoriete outfit van mijn Meester; een strakke, latex jurk die weinig aan de verbeelding overlaat.

Als we in de auto stappen die ik dat mijn Meester zijn koffertje bij zich heeft. Ehm…. Begin ik maar als ik zijn blik richting mij zie, doe ik er verder het zwijgen maar toe. Eenmaal in de auto gooit mijn meester pols- en enkelboeien en mijn sessie collar in de schoot. “Aandoen”, klinkt het korte bevel. Ik moet even slikken, dacht dat we naar de parenclub zouden gaan op een vanilla basis maar besluit (uiteraard) toch maar te gaan gehoorzamen. Ik weet hoe boos hij kan worden als ik zijn bevelen in twijfel trek.

Na een half uurtje rijden draaien we het parkeerterrein van de club op. Een wit geschilderde boerderij met twee verdiepingen. We zijn aan de late kant en het parkeer terrein staat vol met auto’s. Een beetje zenuwachtig stap ik de auto uit en loop naar de ingang. Het is toch wel spannend zo’n parenclub, ben er nog niet eerder geweest en weet niet wat ik ervan verwachten kan.

 We betalen de entree prijs en mijn Meester besluit eerst een hapje te gaan eten. Terwijl we aan een tafeltje plaats nemen, gooit mijn Meester me een pakje in de schoot. “Deze ook maar aandoen”, zegt hij. Ik ga naar de toiletten en maak het pakje open. Er zit een trilei in dat ik in mijn kut doe. Daarna ga ik weer terug naar de tafel. Mijn Meester heeft intussen het eten voor ons besteld en ik ga zitten om onze maaltijd te nuttigen. Onder de maaltijd vertelt mijn Meester wat hij van me verwacht; heel simpel, ik ben er als zijn slavin, moet er voor zorgen dat ik me gedraag zoals hij van me verwacht, of anders…

 Aan de ene kant baal ik omdat ik me verheugd had op een avond ‘vrij’aan de andere kant ben ik blij dat ik me onder de hoede van mijn Meester kan stellen.

Na het eten begeven we ons naar het bar gedeelte voor een kop koffie. Het is een gezellige ruimte, ingericht in warme kleuren. Er is een bar met hoge krukken en er is een grote dansvloer waarop al veel paren staan te swingen op de muziek die uit de luidsprekers klinkt. 

De verlichting is diffuus op de dansvloer na, waar een grote discobol hangt die stralen uitzendt in alle kleuren van de regenboog. De mannen en vrouwen die er dansen en zitten zijn schaars gekleed, vaak in de meest spannende lingerie.

Ik voel hoe enkele mensen staren naar mijn collar en pols- en enkelboeien en verschuil me achter mijn Meester. Hij bestelt koffie en gebaart me op een kruk te gaan zitten. Ik ga zitten en voel het trilei in mijn kut bewegen. Ik ben al behoorlijk nat door het ei en voel dat ik langzaam in een sensuele stemming kom, door het ei, door de mensen om me heen en door de algehele sfeer. Terwijl ik mijn koffie nip, raakt mijn Meester in gesprek met de mensen naast hem die hem belangstellend vragen waarom ik boeien om heb. Hij legt ze uit dat ik zijn slavin ben en dat ik alles zal doen wat hij me zegt. “Alles?”vraagt de man naast mijn Meester waarop mijn Meester bevestigend antwoord. De man neemt me op van boven naar onder, alsof ik een stuk vlees ben dat ter keuring wordt aangeboden. “Het vrouwtje zou wel eens met een nieuwe vrouw willen vrijen”, zegt hij dan, terwijl hij met zijn duim naar de opgedirkte blondine wijst die naast hem zit. “Lijkt het je wat, schat?” vraagt hij aan de vrouw. Deze neemt mij op haar beurt van boven naar onder op en zegt dan; “hmz, kan er mee door”. Ik kijk naar mijn Meester en zie tot mijn schrik een welbekende grijns verschijnen. “Er kan wel wat geregeld worden”, zegt hij dan. Ik had het me toch anders voorgesteld, eerst wat drinken, dan rustig kennis maken, rondkijken en dan misschien… Maar enfin. Ik ben er als zijn slavin en zal hem gehoorzamen zoals ik gewend ben.

Ik krijg nauwelijks de tijd om mijn koffie op te drinken en dan gebaart mijn Meester mij dat ik hem moet volgen. De man en de blondine lopen voor ons uit, doelbewust op weg naar een bepaalde ruimte; zij zijn hier vast vaker geweest.

Ze nemen ons mee naar een kamer met een enorm matras op de grond. In de muur zitten kijkgaten zodat mensen uit de aangrenzende kamer het schouwspel kunnen bewonderen. Mijn Meester duwt me de kamer in en zegt: “veel plezier”. Daarna draait hij zich om en gaat de kamer uit. De man van het stel gaat ook weg en daar sta ik dan, onwennig, met de blondine in een verder lege kamer. Ze komt op me af en onverwacht, voordat ik er erg in heb, begint ze met een heel intieme tongzoen. Ik schrik, wil me terugtrekken maar bedenk me dat mijn Meester daar geheel niet blij mee zou zijn….Ik voel haar warme tong in mijn mond draaien. Alle hoeken van mijn mond worden verkend en langzaam begin ik terug te zoenen. Ik voel haar hand naar de bovenkant van mijn jurk kruipen en langzaam trekt ze de jurk omlaag, terwijl ze door gaat met zoenen. Het sensuele gevoel gaat over in een geil gevoel en ik voel hoe ik steeds natter wordt. Dan haalt ze haar mond van de mijne en glijdt vervolgens met haar tong via mijn kin en mijn hals naar mijn borsten. Ze kust mijn borsten, neemt mijn tepels in haar mond en begint er aan te likken. Als ze er kort in bijt, voel ik hoe er een kreun uit mijn mond ontsnapt. Haar tong glijdt verder, trekt een spoor naar mijn navel, cirkelt er even omheen en gaat dan verder naar beneden, terwijl ze behendig mijn jurk omlaag stroopt. 

“Mmmmmmm, een lekker kaal kutje”, mompelt ze als ze mijn geschoren poes ziet. Daarop krijg ik heb bevel om te gaan liggen op mijn rug, mijn benen wijd. Ik ben blij dat ik mag gaan liggen, mijn benen voelen week en mijn lichaam tintelt over het hele lijf. Ik ben warm en koud tegelijk. Dan spreidt ze mijn schaamlippen uit elkaar en haar warme mond zuigt zich vast aan mijn clit. Ze zuigt mijn clit en draait er rondjes om met haar tong. Ik zie haar blonde hoofd tussen mijn benen aan het werk. Het duurt niet lang of ik voel een zinderend orgasme naar boven komen. Ik wil vragen of ik klaar mag komen maar besef dan dat ik niet bij mijn Meester ben maar bij een vreemde vrouw dus laat ik me gaan en heel heftig kom ik klaar. “Wat ben jij een zalig geil sletje”, grijnst de blondine, “Daar houd ik wel van…”. Uit mijn ooghoeken zie ik intussen ogen uit diverse gaten naar binnen gluren en weet dat een paar, dat van mijn Meester is. Ik vraag me af hoe hij het zal vinden, zijn slavin die daar als een geile poes ligt te kronkelen alsof alles maar kan en mag…

De blondine heeft inmiddels een paar vingers in mijn kut gestoken en haalt het trilei eruit. “Aflikken”, zegt ze kort, terwijl ze het ei voor mijn neus houdt. Ik gehoorzaam haar en proef de sappen uit mijn kut. “Hoeveel vingers kan je hebben?”vraagt ze, terwijl ze haar vingers weer in mijn kut stopt. Doordat ik zo geil ben, glijden de vingers met gemak naar binnen. Ze is maar petit en heeft geen grote handen en voordat ik het goed en wel besef heeft ze een vuist naar binnen gepropt en begint me hevig te fisten. Ik voel de scheuten door mijn onderlichaam trekken en het duurt niet lang of ik kom heel heftig klaar. De blondine houdt haar vuist even stil terwijl mijn kut samentrekt in een orgasme en als ik uit het orgasme kom, gaat ze door met fisten. Ik weet niet hoe lang ze gefist heeft of hoe vaak ik schreeuwend klaar gekomen ben maar het is heel vaak…

Dan staat onverwacht mijn Meester voor mijn neus. “Geniet je een beetje, geile slet?”vraagt hij me. “Ja Meester”, antwoord ik bedeesd. “Heel mooi”, zegt hij, “t is ook een aantrekkelijk schouwspel maar ik vind wel dat je je gemakkelijk hebt laten gaan…”. “Het is tijd om je te herinneren aan wat je bent; een slavin, gemaakt voor mijn genot, niet dat voor jezelf.”

Het volgende moment maakt hij twee klemmen aan mijn borsten vast, waaraan hij een ketting bevestigt. Hij trekt me mee aan de ketting naar een andere kamer, die ingericht is in sm stijl, met een groot kruis aan de wand, een bok, gynaecologen stoel en haken in het plafond. De blondine loopt met haar partner achter ons aan.

Mijn Meester leidt me onder de haken in het plafond en bevestigt de ketting aan het plafond. Ik voel de ketting aan mijn tepels rukken en moet op mijn tenen gaan staan om de druk op mijn tepels te verlichten. “Dus je bent graag gevuld?”vraagt mijn Meester, terwijl hij een dildo met trilfunctie in mijn kut propt. Ook mijn kont moet eraan geloven, daar stopt hij een opblaasbare butplug in die hij enkele keren oppompt.

Daar sta ik dan, enigszins ongemakkelijk met dildo en butplug in, proberen heel stil te staan omdat bij elke beweging de ketting aan mijn tepels rukt.

In de kamer zijn inmiddels enkele toeschouwers komen staan en aan de erecte staat van de pikken van sommige heren zie ik dat het een opwindend schouwspel moet bieden. Ik doe mijn ogen stijf dicht en wacht op wat komen gaat. Het duurt maar even en een striemende slag treft mijn kont. Ik doe een stap naar voren waardoor de ketting aan mijn tepels rukt. “Auww”roep ik. Dan besef ik meteen dat ik dat niet had moeten doen. Mijn Meester wil geen gepiep onder een sessie, zoals hij het zelf altijd zegt. “Dat kost je 8 met de cane”, zegt hij. Ik wil protesteren maar besluit mijn mond wijselijk te houden. “Maar eerst zal ik je wat opwarmen”, zegt hij en begint met het inslaan. Slag na slag striemt de zweep mijn kont, mijn rug, mijn borsten en mijn vagina. Ik voel hoe de huid begint te gloeien en kan me het schouwspel goed voorstellen dat het moet opleveren. Mijn voeten beginnen zeer te doen doordat ik op mijn tenen moet staan en ik laat me zakken op de bal van mijn voeten. Meteen voel ik een enorme ruk aan mijn tepels die me bijna weer doet uitschreeuwen van de pijn. Ik probeer een balans te vinden tussen op mijn tenen staan en het uithouden van de pijn aan mijn tepels, terwijl mijn Meester doorgaat met slaan.

Ik zie uit mijn ooghoeken de gezichten van de toeschouwers. Een vrouw loopt vol walging de kamer uit maar andere gezichten staren met fascinatie naar het schouwspel. Enkele heren betasten hun pikken terwijl ze met uitpuilende ogen naar het schouwspel staren.

 Ik voel mezelf in de welbekende roes komen en als mijn Meester de dildo aan zet schiet ik naar hogere sferen. Mijn Meester slaat nog even door en dan maakt hij me los. Hij leidt me naar de bok waar hij me overheen laat bukken. Maakt mijn polsen vast aan de ene kant van de bok en mijn enkels aan de andere kant. Daar lig ik dan, over de bok gebogen, mijn rode achterwerk omhoog gekeerd. “8 met de cane”, zegt mijn Meester, “en hardop meetellen”. Ik knijp mijn ogen stijf dicht en hoor de zwiep van de cane die mijn kont treft. Even voel ik niets, dan voel ik hoe een brandende pijn door mijn achterwerk trekt. “Een meester”, piep ik, terwijl de tranen in mijn ogen springen. “Twee, Meester”, als de volgende me treft en zo door tot acht.

Een toeschouwer komt belangstellend naderbij stappen als mijn Meester klaar is. “Interessant die strepen”, zegt hij,” maar waarom zie ik er 2 naast elkaar op de plek waar de cane is neergekomen?”. Mijn Meester legt hem het principe van de cane uit. Dat die altijd nazwiept en dat er daardoor 2 strepen ontstaan. “Voel maar eens”, nodigt hij de man uit. Die laat zich dat geen twee keer zeggen. Huiverend voel ik hoe een vreemde mannenhand langs de striemen op mijn kont glijdt, mijn kont betast om de hitte ervan te voelen……”Kom ook eens voelen”, zegt hij tegen zijn partner, “is dat ook niet wat voor jou??”. “Mij niet gezien”, kraait zijn vrouw, terwijl ze de strepen bevoelt. “Nog meer mensen die even willen voelen?” nodigt mijn Meester de mensen uit. Ik voel me vernederd, een stuk vleeswaar dat betast wordt en besproken, alsof ik een prijskoe ben. Dat ben ik niet, natuurlijk, maar wel een slavin, gemaakt voor het genot van anderen. Dat besef ik goed.

De blondine die me eerder verwend heeft in de andere kamer vraagt aan mijn Meester: “Doe je ook aan dat gedoe met touwen? Waarbij je de borsten van je slavin afbindt enzo??”. Als hij bevestigend antwoord, vraagt ze hem of hij een demonstratie wil geven.

Dat ziet mijn Meester wel zitten, dus maakt hij me los, laat me mijn pols- en enkelboeien afdoen en haalt de butplug en de dildo uit mijn gaatjes.

Hij zegt me in het midden van de kamer te gaan staan, in slavinnen houding; benen lichtjes gespreid, handen in de nek, borst vooruit. Hij legt een strakke borstbondage aan terwijl de toeschouwers belangstellend toekijken. Hij bindt mijn borsten strak af, waardoor ze fier naar voren steken. Dan laat hij me plaats nemen in de gynaecologen stoel, bindt mijn benen vast in de steunen armen opzij op speciaal aangebrachte steunen. En daar lig ik dan, benen gespreid, open en zichtbaar voor iedereen.

“Dat is wat je nu noemt; klaar voor gebruik”, grapt een van de aanwezige heren. “Dat is ook precies wat ze is”, zegt mijn Meester terwijl hij een bepaalde glans op zijn gezicht krijgt die hij altijd heeft als hij plannen beraamd waar ik niet altijd even blij mee ben.

“Dus heren?....Wie heeft zin??”. Even valt het stil in de kamer. Bij mij malen de gedachten door mijn hoofd; “Dat kan hij niet doen, dat kan hij niet maken!!” maar als ik de blik in zijn ogen zie als hij naar mij kijkt, besluit ik wijselijk mijn mond te houden, want ik weet dat de straf erger zal zijn dan ondergaan wat hij voor mij in petto heeft.

Dan stapt een jonge man naar voren. “Ik wil haar wel ff lekker pakken”, zegt hij. “Oké, zegt mijn Meester, “Dat kan, jij mag haar naaien in haar geile hoeren grot”. Dan vervolgt hij; “blijft er nog een gat over en 2 handen…”. Een andere man stapt naar voren; “Ze mag mij wel pijpen”, grijnst hij terwijl hij wijst op zijn pik die fier overeind staat. Dan dringen zich nog meer mannen naar voren. Mijn Meester wijst er twee aan die aan weerszijden van mij plaats nemen. De gynaecologen stoel wordt helemaal naar beneden gedraaid en de eerste man knielt tussen mijn benen. De andere man gaat gespreid boven mijn gezicht staan en de andere mannen stoppen hun stijve pik in mijn handen. “Nog twee dingen… “zegt mijn Meester. “Ten eerste, lekker geil slavinnen sletje van me, ik verwacht dat jij je uiterste best doet om deze heren van dienst te zijn”. Ik knik als teken dat ik hem begrepen heb. “Ten tweede”, zegt hij tegen de heren, “ik houd niet van zaad verspilling. Ik wil dat jullie jezelf leegspuiten over mijn slavin; over haar lichaam, over haar gezicht, dat mag je zelf weten…”.

Dan voel ik hoe de man tussen mijn benen zijn pik diep in me stoot en me begint te neuken met diepe halen. Ik slaak een zucht en voel op hetzelfde moment dat er een pik in mijn mond wordt geramd.”Zuigen slet”, zegt de man boven me. En daar lig ik dan en wordt gebruikt op 4 verschillende manieren. Ik wordt met harde, diepe stoten geneukt in kut en mond en mijn handen gebruik ik om 2 anderen heren af te trekken.

De heren neuken er op los. Het duurt niet lang of de man die door mij wordt afgezogen begint te kreunen. Ik proef het voorvocht in mijn mond en voel hoe zijn pik begint samen te trekken. Hij haalt zijn pik uit mijn mond en komt kreunend klaar. Hij spuit zijn sperma over mijn gezicht en in mijn hals. De man aan mijn linkerkant die dit ziet, krijgt ook een orgasme en ook hij spuit zijn zaad over mijn lichaam, tussen mijn nog steeds strak opgebonden borsten. De man tussen mijn benen volgt, hij trekt zijn pik uit mijn kut en spuit over mijn buik. Dan de man aan mijn rechterkant. Een dikke straal met wit sperma belandt wederom in mijn gezicht.

Het schouwspel heeft intussen enkele heren aan de kant niet onbewogen gelaten. Zij hebben zichzelf staan aftrekken terwijl ik geneukt werd door de andere mannen. Er komen een paar dichterbij en ook zij spuiten hun warme sperma over mijn lichaam en in mijn gezicht.

Daar lig ik dan, nog steeds hulpeloos vastgebonden, mijn borsten opgebonden en mijn lichaam druipend van het sperma die de mannen over me heen hebben gespoten. Mijn Meester komt naderbij, aait me over het hoofd en fluistert in mijn oor; “Ik ben trots op je, sletje, je hebt je goed geweerd…”. Dan maakt hij me los en neemt me mee naar de douche waar hij me afspoelt. Als ik enigszins schoon ben neemt hij me mee naar het bubbelbad waar een drankje en een hapje op me wachten. We eindigen met een uitgebreide vrijpartij waar ook nog anderen aan deelnemen… maar dat is weer een heel andere deel van het verhaal…….main