Op bestelling (2)

(door Kitkat)

Ik sta al lang te wachten op mijn Meester, in de houding die Hij wenst. Benen iets uit elkaar en handen in mijn nek. Mijn benen zijn stijf, mijn armen worden erg zwaar en mijn billen gloeien hevig van de striemen. Hoe lang ik wacht? Ik weet het niet, ik ben de tijd vergeten en weet alleen maar dat ik wacht en wacht en wacht. Mijn benen beginnen te trillen en ik voel tranen prikken in mijn ogen. Wachten vind ik het ergste, en dat weet Hij. Ik probeer me dan al voor te stellen wat Hij allemaal met me van plan is, en dat maakt me zenuwachtig. Kan ik het aan? Stel ik Hem niet teleur? Kan ik een goede sub zijn? Ik ga meer en meer piekeren en voel ook boosheid opkomen, waarom laat Hij me zolang wachten?

Eindelijk stapt mijn Meester rustig de kamer binnen, haren nog vochtig, geheel in het zwart gekleed. Hij wil eerst een kop koffie. Ik loop naar de keuken, maar geblinddoekt koffie zetten valt niet mee. Ik voel hem geamuseerd toekijken. Met veel moeite lukt het me zonder knoeien Zijn koffie klaar te maken die ik aan Hem geef.
“Kom maar voor me op de grond, op je knieën, armen op je rug.” Hij zet de polsbanden op mijn rug vast en ik moet zo blijven zitten, terwijl Hij zijn koffie drinkt. Hij heeft me precies waar hij me wil hebben, klaar voor gebruik en wachtend tot Hij zover is, wetend hoe erg ik daar van baal.

Als Hij zijn laatste slok heeft genomen zet Hij de mok met een klap neer en staat abrupt op. Ik schrik en deins achteruit. “Wat is dat slet van me? Bang voor me? Goed zo. Nou laten we maar eens beginnen met jou, slet van me! Sta op!” Ik sta op en ga wijdbeens staan. Hij voelt eens in mijn kutje, dat al wat vochtig is van de spanning. “Zo, nu al nat, slet, mocht dat? Meid meid, wat ben jij een geile hoer zeg! Ik zal je eens flink te pakken nemen!” Hij maakt de polsbanden los en zegt me dat ik me uit moet kleden, Hij wil me geheel naakt hebben. Ik kleed me langzaam uit, maak er een showtje van, wetend dat Hij hiervan geniet. Als ik geheel naakt ben loopt Hij om me heen, betast me overal, bekijkt me grondig, alsof ik een stuk vlees ben dat gekeurd moet worden. Dan pakt Hij Zijn koffer en opent die. Hij pakt er wat uit, ik kan niet zien wat. Al gauw merk ik dat het touw is. Hij gaat me van een bondage voorzien.

Mijn polsen worden aan een spreidstok bevestigd, die Hij hoog boven me vast klikt aan een daarvoor bestemde haak. Mijn benen worden ook aan een spreidstok bevestigd. Ik sta vast en kan geen kant op. Hij bindt eerst mijn borsten strak op. De spanning op mijn borsten is groot, erg groot, maar het voelt erg goed. Dan krijg ik een bondage over mijn buik en rug. Kruislings verschijnt er touw over de vetlagen heen. Er ontstaat een ruitpatroon, en mijn vet steekt er tussen uit. Ook mijn bovenbenen worden van zo’n ruitpatroon voorzien.

Hij loopt om me heen, ik voel zijn ogen in me prikken, Hij keurt zijn werk. “Mmmm, je ziet er lekker uit zo.”
Dan pakt Hij weer wat uit zijn koffer. Hij loopt naar me toe en begint mijn tepels te zoenen, likken en zuigen. Ze reageren meteen en worden hard. Ze steken parmantig uit. Dan zet Hij er plots flinke klemmen op. Auw, dat doet pijn. Aan de klemmen bevestigd Hij kettinkjes. Dan bukt Hij, streelt mijn klitje en likt even plagend, ik voel een rilling door me heen gaan. Ook hier worden klemmen bevestigd, op mijn binnenste en buitenste schaamlippen en op mijn klitje. En aan de klemmen komen ook kettinkjes. Al de zeven kettinkjes worden met elkaar verbonden. Hij trekt ze strak, trekt nog eens extra en zet ze vast aan een deurklink.

Daar sta ik dan. Strakke bondage, klemmen op tepels en kut, alles flink aangetrokken. En ondanks de pijn geniet ik, ik voel me in mijn element en geniet van de aandacht.

Ik sta zo een poosje en heb geen idee wat Hij doet. Ik kan de geluiden moeilijk thuis brengen tot ik een flitslicht door de blinddoek heen zie. Hij fotografeert me van alle kanten. Ik vind dit wel spannend, me in zo’n benarde positie laten vereeuwigen. Dit is de eerste keer en ik ben nu al zenuwachtig om het resultaat te moeten zien. Maar protesteren kan niet en heeft toch geen zin, Hij doet wat Hij met me wil. Niets meer en niets minder. Ik ben van Hem en heb me te onderwerpen aan Zijn wil. En dat doe ik dan ook maar. De flitslichten zie ik veelvuldig door mijn blinddoek heen. Ik probeer ze te tellen, maar raak de tel kwijt.

Even later hoor ik weer gerommel en voel ik ineens heet kaarsvet op mijn toch al erg gevoelige borsten lopen. Auw, dit doet wel gemeen zeer. Ik probeer te protesteren maar Hij hoort alleen mijn gemompel door de gag heen. Ik hoor hem zachtjes grinniken. Hij geniet ervan me tot het uiterste te drijven maar Hij weet ook altijd hoever Hij kan gaan. Hij zal nooit mijn grens overschrijden. En door dat vertrouwen kan ik, ondanks de hevige pijn, toch genieten. Het kaarsvet blijft stromen en al gauw zitten mijn borsten vol met uitgehard kaarsvet. En tja, ik weet dan al wat komen gaat, het kaarsvet moet eraf. En hoe? Met een zweep natuurlijk.

Al gauw voel ik heftige zweepslagen op mijn borsten. Ik kronkel om de pijn te ontwijken, maar dat lukt niet en door mijn gedraai trek ik alleen de kettinkjes maar strakker die aan mijn tepels en kut vastzitten. Dus probeer ik zo stil mogelijk te blijven staan en de pijn te doorstaan maar de tranen schieten in mijn ogen. Gelukkig slaat mijn Meester gericht en goed en is al het kaarsvet snel verdwenen. Hij komt achter me staan en streelt mijn gehavende borsten teder. “Flink zo, sletje van me. Je doet het geweldig, ik ben trots op je.” Ik geniet van de streling en ga er helemaal in op.

Na een tijdje begint hij me te bevrijden van de kettinkjes. De spanning is van mijn tepels en kut af, maar de klemmen blijven zitten. Hij maakt mijn polsen en enkels los en zegt, “Ga maar op je knieën zitten.” Ik zit op mijn knieën en Hij maakt de pols- en enkelbanden aan elkaar vast. Ongemakkelijk zit ik op mijn knieën wanneer Hij zijn lul voor mijn mond houdt. “Zuigen slet, doe je werk en neem mijn lul diep in je mond.” Ik open mijn mond zo ver als ik kan en ontvang zijn lul. Ik lik eerst zijn eikel en laat zijn lul telkens dieper in mijn mond gaan. Ik zuig hard en voel de eikel achter in mijn keel. Ademhalen gaat moeizaam. Maar Zijn lul ontvang ik met grote precisie en met veel plezier. Langzaamaan begint Hij mee te bewegen en stoot zijn lul dieper en dieper in mijn mond. Ik voel me angstig worden maar zet dapper door, wetend dat dit Zijn lul is en ik blij mag zijn die te ontvangen. Hij begint te schrokken en kreunen en ik zuig nog even extra hard. Dan trekt Hij zijn lul terug en spuit zijn vocht over mijn gezicht en haren. Het stroomt over mijn ogen, langs mijn oren en iets in mijn neus. Zijn vocht over mijn gezicht, wat een intens gevoel. “Dank U, Meester, voor het mogen ontvangen van Uw vocht.” Ik voel me vereerd en opgewonden en voel Zijn vocht langzaam opdrogen.

Na even nagenoten te hebben maakt hij de pols- en enkelbanden los en zegt: ”Laat je op de grond zakken.” Ik laat me zakken op de koude vloer en ril even van de kou. Als ik op de grond lig krijg ik, wegens goed gedrag, een kussentje onder mijn hoofd.

Nog steeds met bondage en klemmen lig ik op de grond. Hij verwijdert de klemmen van mijn klitje en binnenste schaamlippen en maakt met touw een bondage door mijn kutje. Strak, erg strak en de klemmen snijden in mijn schaamlippen. Hij plaatst een elektrische tandenborstel op mijn klitje en een buttplug in mijn kont. Als Hij tevreden is over het resultaat zet Hij de tandenborstel en butplug aan. Ik voel de trillingen tegen mijn klitje en in mijn kont. “Je mag niet klaarkomen voor ik het zeg. Vragen mag je niet, dus wacht maar gewoon af!”. Ik voel al snel van alles in me borrelen en voel dat het hoogtepunt snel nabij is. Ook weet ik dat Hij lang zal wachten met toestemming en pas zegt dat ik me mag laten gaan als ik echt niet meer kan. Ik probeer me te beheersen maar voel mijn lichaam schokken. Ik voel me helemaal gek worden. Ik weet wel dat ik niet moet klaarkomen, de straf er op is groot. Gelukkig is die gedachte voldoende om me te beheersen. Ondertussen merk ik ook dat Hij me weer volop fotografeert, Hij wil echt een kompleet fotoverslag van dit spel.

“Zo geile slet van me, laat je nu maar gaan, geniet er maar van, je hebt het verdient.” Ik hoef me dit geen tweede keer te laten zeggen en laat de gevoelens helemaal binnenstromen. Ik voel me warm worden en voel mijn lichaam schokken. Het is heftig lekker en ik ben totaal van de wereld.

Nasidderend lig ik tegen Hem aan, Hij heeft me van alle touw, klemmen, riemen, en blinddoek bevrijd en een deken onder en over ons gelegd. Ik geniet nog helemaal na en ben trots op mezelf dat ik dit heb weten te doorstaan. Hij complimenteert me met mijn goede gedrag en zoent me teder en vol op mijn mond. Weer een stap verder, en nu met een complete fotoserie. Ik ben stiekem benieuwd naar het resultaat en droom hiervan weg……



Wordt vervolgd


Kitkat



main