Een heel weekend lang, deel 1

(door Kitkat)

Het is vrijdagmiddag, ik zit lekker op de bank, kopje thee met een kletskopje erbij. Ik geniet van het alleen zijn, geen kakelende kinderstemmen, geen gerommel van speelgoed, geen kindermuziek. Gewoon rust en stilte….even alleen met mezelf en mijn gedachten. Mijn gedachten dwalen al gauw af naar het komende weekend. De kinderen worden van school opgehaald door oma, en oma brengt ze maandag ook weer naar school. Als mijn Meester straks thuis komt hebben we tot maandagmiddag voor ons samen. Niets komt daar nog tussen. Hij en ik samen, Meester en sub, bijna 3 dagen en 3 nachten. Wat er gaat gebeuren weet ik niet precies. Ik weet alleen wat er in de brief met bevelen stond:

Aan mijn sub,
Via dit briefje beveel ik je het volgende:
Je staat op vrijdagmiddag aanstaande om 17.30 uur klaar. Het hele weekend zal je als mijn sub / slaaf dienen en zal ik je als je Meester overheersen. Er is die dagen geen ruimte voor eigen inbreng!!
Wat en hoe over het klaarstaan:
Je bent schoon, hebt een volledig haarvrij lichaam, draagt de kleren die dan klaar liggen en staat op tijd klaar, in de je welbekende houding.
Je hebt naast je: Mijn koffers met SM spullen. Mijn tas met kleren en toiletspullen, die jij inpakt (ik wil genoeg warme kleren voor 3 dagen). En een tas voor jou, met alleen genoeg toiletspullen om je schoon en haarvrij te kunnen houden en 3 setjes van je sexy lingerie.
Zorg dat je op tijd klaar staat!
Je Meester.

Deze brief kreeg ik woensdag, sinds die tijd ben ik wat zenuwachtig en lichtjes opgewonden over wat komen gaat. Zo’n lange tijd achter elkaar Zijn sub zijn heb ik nog nooit meegemaakt. Wat zal Hij van plan zijn, kan ik het volhouden? Maar ondanks deze vragen heb ik er ook zin in, er helemaal voor gaan en me helemaal aan Hem overgeven.
Ik drink mijn laatste slokje thee op en besluit een lang, warm, bad te nemen. Nu kan ik mezelf nog even goed verwennen. Ik loop naar boven en pak eerst alle spullen in. Voor Hem genoeg warme kleren, voor mezelf alleen de lingerie. Daarnaast pak ik onze toiletspullen. Ik breng de meeste spullen naar beneden, dan staat het vast klaar. Ook de 2 zware koffers met Zijn SM spullen sjouw ik de trap af.

Weer boven zet ik de warme kraan aan kleed ik me uit. Ik pak een handdoek voor in mijn nek en stap in bad. Ik ga lekker liggen en geniet met gesloten ogen van het warme water, de lekkere geur van de badolie en de rust. Weer droom ik weg en denk vol spanning aan het komende weekend. Als het water is afgekoeld laat ik het water weglopen en was mijn haren grondig. Dan pak ik mijn scheermesje en verwijder zorgvuldig alle haren. Als ik er zeker van ben dat er geen haartje meer is te bekennen stap ik onder de douche uit en droog me af. Met een handdoek om mijn natte haren smeer ik mijn lijf in met bodymilk. Ik masseer mezelf zacht en teder en ik geniet er van. Ik weet dat de komende dagen mijn lijf het zwaar te voorduren krijgt, dus ik verwen mezelf nu even extra goed. Ik spuit een lekker luchtje op en loop naar onze kamer waar ik mijn haar droog föhn. Wetend dat Hij los haar wil, laat ik mijn haar los hangen.

Dan ga ik me zorgvuldig aankleden: een zwarte, leren, bh, open bij mijn tepels, versierd met zilverkleurige knoppen. Zwarte jarretels met zwarte netkousen. Lange zwarte laarzen. En een zwart lak jurkje met een rits van voren, die ik ver open laat. Dan bevestig ik mijn zwartleren pols- en enkelbanden en doe de erg brede, vuurrode, leren halsband om. Ik loop naar de spiegel en bekijk mezelf. Ik zie een erg sexy, vrij dikke, vrouw die gespannen in de spiegel kijkt. Ik kijk achterom en zie op de wekker dat het bijna 17.00 is. Ik kan nog gauw een bak cappuccino drinken. Ik neem de laatste dingen mee naar beneden, stop die in de tas en loop naar de keuken. Daar zet ik de cappuccino, die ik meeneem naar de bank. Daar drink ik met kleine slokjes de hete drank en voel ik de spanning in me toenemen……..shit het is al 17.30………snel mok wegzetten en in de houding gaan staan.

Ik sta nog maar net in het midden van de kamer als Hij binnenkomt. Shit, ik stond nog niet in de houding….Hij kijkt me met een boze blik aan. “Te laat! Tja, dat wordt straf!!! Jurkje open ritsen en in de houding. Je krijgt 10 slagen op beide borsten!” Geschrokken doe ik de rits van mijn jurkje naar beneden en trek de jurk opzij. Mijn borsten komen mooi uit in die zwart leren BH. Mijn tepels springen er gespannen uit. Meester pakt een kort zweepje en begint mijn straf te geven. De tranen schieten in mijn ogen, de pijn is scherp. Maar ik houd me stil, wetend wat de gevolgen van klagen zijn. Als beide borsten de 10 slagen hebben gehad, stopt Hij de zweep weer in de koffer en mag ik mijn jurkje weer goed doen.

“Zo dame, en dan nu maar de auto in. Doe deze jas maar aan.” Gelukkig mag ik een lange zwarte jas aan, speciaal voor dit soort gelegenheden gekocht. We stoppen alles in de auto en rijden weg. Buiten is het ondertussen al donker. Ik probeer te bedenken waar we heen gaan door op de borden te letten, Hij ziet het en zet de auto even aan de kant. “Dat is niet bedoeling, de bestemming blijft een verrassing.” Hij pakt een zwartleren blinddoek en ontneemt me mijn zicht. We rijden verder. De rit duurt een eeuwigheid, zo lijkt het en ik voel dat mijn kutje al enigszins nat begint te worden.

Na een lange tijd zet Hij de motor uit en stapt uit. Ik hoor even niets meer en wacht vol spanning. Dan gaat mijn deur open. “Uitstappen, jas uit en in de houding.” Ik doe wat Hij wil en sta al snel klaar. Hij gespt een riem aan mijn halsband en maakt de polsbanden achter in mijn nek vast. “Meekomen.” Ik volg Hem zo goed mogelijk en struikel af en toe over dingen die op de grond liggen (boomwortels?). Hij let niet op mij en loopt erg snel, ik kan hem moeizaam bijhouden. Om me sneller te laten lopen geeft Hij een ruk aan mijn halsband, ik val bijna en moet me rennend staande houden. Na een kronkelig pad staan we stil en hoor ik een sleutel in een slot. We stappen een huis binnen.
Ik volg mijn Meester het huis in. Eenmaal binnen doet Hij mijn blinddoek af. Hij loopt met me naar het midden van de kamer. In het plafond zie ik haken. Hij maakt mijn polsbanden los en bevestigt ze aan spreidstok. Deze stok maakt Hij boven me vast. Mijn enkels komen ook aan een spreidstok. Daar sta ik, ik kan geen kant op en weet niet waar ik ben. “Zo, jij mag even rond kijken, dan zal ik even de spullen uit de auto halen. Ik maak alles gereed, zodat jij een lang weekend mijn sub kan zijn.”

Hij laat me achter in het kille huisje. Ik ben erg nieuwsgierig en begin de boel te verkennen. Het is een soort blokhut. Alles van hout. Ik kan, me voorzichtig draaiend, alles zien. Ik zie een zachte bank, een salontafel, een eettafel met 1 stoel erbij, ik zie een stukje van de keuken en ik zie een open haard. Dan valt mijn oog op heel andere dingen…veel haken aan plafond en muur. Een Andreaskruis. Veel Sm attributen aan alle muren….zwepen, klemmen, gewichtjes, touw, spreidstokken, leren riemen en banden, gags, blinddoeken en gezichtskappen. Overal hangt wat, alles binnen handbereik. Ook zie ik dat de tafels voorzien zijn van haken. Dit is overduidelijk een huisje waar SM de boventoon voert. Ik slik een paar keer en weet dat het een zwaar weekend gaat worden. Ineens heb ik door dat Hij me geamuseerd aankijkt. “En, bevalt het een beetje? Hier gaan we ons wel vermaken, denk ik zo! Laten we maar gelijk de regels duidelijk maken: er is er eigenlijk maar één: Ik bepaal alles en jij volgt mijn bevelen op. Simpel en helder toch? Ik heb alles klaar, dus ik kan me geheel aan jou wijden.”

Meester loopt naar me toe en ritst mijn jurkje open, Hij graait eronder en grijpt mijn borsten beet. Hij kneedt ze flink en knijpt gemeen hard in mijn tepels. Zijn handen glijden naar beneden en tikken eens flink op mijn kont, daarna glijden een paar ruwe vingers in mijn kutje…en daar is het al vochtig. Hij kijkt op en zegt: “Nou nou, nu al nat, wat ben jij toch een geile slettebak zeg!!!”

Het blijkt al lang etenstijd te zijn. Hij maakt me los en trekt mijn jurkje uit. “Die heb je verder niet nodig. Ik wil je of naakt, of in lingerie. Zo, en nu mag jij het avondeten klaarmaken…je kunt de keuken in. Er hangt een lijst met wat, wie, wanneer en waar eet. Dus ga je gang.”
Ik loop de keuken in en bestuur de menu’s. Het is duidelijk, Hij krijgt lekker en bijzonder eten, ik eenvoudig en weinig smaakvol. Hij op een bord en aan tafel, ik in een kom en op de grond. Ik verwarm zijn eten, een macaronischotel die al bereid was. Voor mezelf pak ik 2 boterhammen en een glas water. Ik bedenk me dat Hij dit alles grondig heeft voorbereid, kompleet met lijstjes en menu’s. Als alles klaarstaat dek ik de tafel voor Hem. Ik meld dat het eten klaar staat, met een koud biertje. Hij komt aanlopen en gaat zitten. “Neem je eigen plaats in, op de grond. Daar mag je je eten en drinken nuttigen.” Ik ga op de grond zitten, eet het droge brood en drink het water. Ik voel me vernederd, dit heb ik nog nooit gedaan. Ik weet dat ik niet moet protesteren, maar het is erg moeilijk. Hij laat het zich wel smaken en zit op zijn dooie gemak, ik wacht maar af. Als Hij eindelijk is uitgegeten zegt Hij me de boel op te ruimen. Ik sta op, ruim de tafel af en ga de afwas doen. Hij zit ondertussen op de zachte bank bij de open haard. Eenmaal klaar loop ik naar Hem toe. “Alles is opgeruimd, Meester. Wat nu?”
“Nu ga jij geheel naakt en in de houding voor me staan!” Ik doe mijn laarzen, jarretels, kousen en bh uit. Verwijder alle banden en ga voor mijn Meester staan, benen iets uit elkaar, handen in mijn nek. Hij zegt niets en kijkt alleen maar. Ik sta zo een poos en voel mijn armen zwaar worden, maar er gebeurt nog niets. Ik blijf met moeite in de houding, wachtend op wat komen gaat…….

Plots staat Hij op en loopt naar de zwepenverzameling, Hij zoekt een lange zwarte zweep uit, met een lange zwiepende veters. Hij loopt op me af en begint mijn lijf te bewerken met zweepslagen. Hij zegt niets, maar kijkt met een gedreven uitdrukking naar me. Hij begint met mijn rug, de slagen blijven komen, dan zakt de zweep af, naar mijn dikke billen. Hier slaat Hij hard en meedogenloos. Ik voel mijn billen al snel in brand staan. Dan zijn mijn bovenbenen aan de beurt. Na een tijdje loopt Hij om me heen en begint met de voorkant. Mijn buik krijgt vele harde slagen, ik kan ze niet tellen en ik voel mijn huid gloeien. De tranen springen in mijn ogen en ik kan moeilijk in de houding blijven staan. Langzaamaan komen de zweepslagen hoger en uiteindelijk worden mijn borsten flink bewerkt. Als vanzelf bescherm ik mijn borsten met mijn handen tegen de harde slagen. Hij kijkt me bestraffend aan, meer is niet nodig en mijn handen zitten alweer in mijn nek. Hierdoor lijkt Hij nog bedrevener en blijft Hij mijn borsten van zweepslagen voorzien. Als ik omlaag kijk zie ik vuurrode striemen.

Eindelijk vindt Hij het genoeg. Hij bergt de zweep op en komt bij me staan. “Zo sub van me. Dit was een opwarmertje. Morgen gaan we verder. Je mag nu gaan slapen. Daar is de slaapkamer. Er hangt weer een briefje met uitleg.” Verbaasd, wetend dat ik niet moet tegen spreken, loop ik naar de slaapkamer. Ik ben stijf van het lange staan en mijn hele lijf staat in brand. Ik zie op het briefje dat ik naakt op de grond slaap, op een dun matrasje met een ruwe deken. Ik moet wel die brede rode halsband om. Ook staat op het briefje dat ik elke ochtend, middag en avond moet douchen. Hij wil een schone slet. Dus zoek ik mijn toiletspullen en stap onder de douche. De waterstralen doen erg zeer op mijn gehavende huid. Ik douche me dan ook erg snel. Als ik ben afgedroogd smeer ik me in met een verzachtende crème en bevestig mijn rode collar. Dan ga ik op het dunne matje liggen en trek de ruwe deken over me heen. Ik voel de ruwheid tegen mijn gehavende huid, maar blijf netjes liggen. Ik merk dat ik erg moe ben en niet eens meer kan denken. Mijn ogen vallen dicht, en ergens in de verte merk ik dat Hij naar me kijkt….ik val in een diepe, droomloze, slaap…….

Wordt vervolgd


Kitkat



main