Een heel weekend lang, deel 3

(door Kitkat)


Ik begin langzaamaan wakker te worden. We liggen lepeltje lepeltje in bed. Meester achter me, arm en been om me heen. Ik voel me heerlijk ontspannen en geniet van Zijn lijf en van het bed. Ik durf me niet om te draaien, bang dat Hij dan wakker wordt. De zon is al een poos op, de stralen komen door de kier van het gordijn dus het is zal wel na negen uur zijn. Als ik een teen buiten de dekens steek, voel ik de kou. Ik besluit lekker te blijven liggen tot Meester wakker wordt.

Ik voel achter me beweging komen, Meester wordt wakker… Hij kijkt op zijn horloge en vindt het kennelijk tijd voor opstaan, Hij is in ene actief. Zijn handen grijpen even flink mijn borsten en met Zijn vingers knijpt Hij venijnig in mijn tepels. Ik moet weer even weten wie mijn Meester is.

“Zo, na zo’n warme nacht bij mij in bed word het tijd voor werken. Je bent genoeg uitgerust om er weer helemaal tegenaan te gaan. Ik heb nog wat plannen voor vandaag. Maar nu eerst ontbijt. Je weet wat je te doen staat en ga maar weer naakt.” Ik draai me om en kijk Hem even aan. Hij heeft weer die vastberaden blik in Zijn ogen. Ik sta dus maar gauw op en loop naar de keuken. Ik heb het gelijk erg koud. Ik maak een uitgebreid ontbijt klaar voor Meester en pak voor mezelf 2 boterhammen en een glas melk.

Meester eet lekker op bed zijn ontbijt. Ik moet op mijn plek, op de grond. Ik heb wel honger, dus ik eet snel mijn eten op. “Ga maar gelijk douchen, dan heb ik weer een schone slet tot mijn beschikking.” Ik loop naar de douche en werk het doucheritueel af. Ik kom schoon, droog en haarvrij weer bij mijn Meester. Hij ligt nog in bed. “Je moet weer naakt blijven, dus kun je nu opruimen. Na mijn douche wil ik koffie.” Ik ga aan de gang. Ruim de ontbijtboel op, maak het bed op, ruim de boel van gisteravond op en zet koffie. Als Meester in de kamer komt geef ik Hem koffie. Ik mag wat water en moet voor Hem op de grond plaats nemen.

Als mijn water op is moet ik in de houding voor Hem staan. Hij drinkt nog rustig verder. Gelukkig heb ik het niet koud meer, Hij heeft de kachel weer aangedaan.
“Zo en nu is het tijd voor jou, sletje van me!!!” Hij loopt op me af met een blinddoek en bondagetouw… ik weet genoeg. Nadat mijn zicht me ontnomen is begint Meester met een zorgvuldige, niet te strakke bondage over mijn hele lijf. Hij neemt er de tijd voor, Hij is erg precies. Als mijn lijf geheel voorzien is loopt Hij achteruit, keurt Zijn werk. Mijn borsten zijn opgebonden, mijn buik ingesnoerd en door mijn kutje loopt een dik touw met een knoop precies op mijn klitje. Als Hij mijn blinddoek heeft verwijderd legt Hij me uit wat de bedoeling is: “Deze jurk trek je aan, verder deze hoge laarzen. Geen lingerie. Je krijgt ook nog je jas. We gaan straks weg. Wat en hoe merk je wel.”

Ik begin me aan te kleden, het is en zwart jurkje, kort en van soepele stof. De bondage is niet zichtbaar. Meester zoekt wat spullen bijeen voor in een rugzak. “Kom maar slet van me.” Hij klikt een riem aan mijn collar en neemt me mee naar buiten.
We blijken midden in een groot bos te zijn, dat had ik me nog niet in die mate gerealiseerd. We gaan een eind lopen, het bos in. Ik volg Hem trouw maar voel me opgelaten. Wat als we iemand tegenkomen? Ik besluit dan me te concentreren op mijn Meester en de rest maar te vergeten. We lopen verder en verder, wat ongemakkelijk gaat door die hoge hakken in het zand en door de riem. De knoop schuurt over mijn klitje. Het is een opgewonden, maar ook pijnlijk gevoel.

In ene komen er mensen aanlopen. Ik schrik, maar Meester loopt gewoon door. “Lekker aan de wandel?” zegt één van de voorbijgangers en hij kijkt verbaasd naar mijn riem en grinnikt dan. “Ja zo moeten we de sletten hebben, aan de lijn.” Meester kijkt naar de 2 mannen en vraagt dan of ze interesse in mij hebben. Ik schrik enorm, wat nu weer??? Ik houd wijselijk mijn mond. Tegenstribbelen maakt het alleen maar erger. De mannen kijken verlekkerd naar me en zeggen wel geïnteresseerd te zijn. “Oké dan, loop dan maar mee. Dan mogen jullie van haar genieten als ik dat aangeef.” De mannen lopen mee en kijken geregeld met een geile blik naar me. Ik voel me opgelaten.

Na een lange wandeling stoppen we in een donker bos. De bomen staan dicht op elkaar en er zijn veel struiken. Meester zoekt een beschutte plek. Hier krijg ik het bevel me uit te kleden. Ik doe langzaam mijn jas uit en treuzel met mijn jurk. “Opschieten nu, slet.” En Meester geeft een tik met de zweep op mijn kont snel doe ik de jurk uit. Daar sta ik dan, naakt met een bondage en hoge laarzen. De 2 mannen kijken erg verlekkerd naar me. “Ja, jullie mogen straks je gang gaan heren. Even geduld. Ik maak haar eerst klaar.”

Er ligt een omgevallen, dikke boomstam. Meester verwijdert eerst het touw uit mijn kutje. Dan moet ik over de boomstam gaan liggen, buik en borsten op de stam. Als ik zo lig bindt Meester mijn polsen aan wortels op de grond. Armen wijd uitstrekkend. Mijn enkels worden op de zelfde manier vastgemaakt. Mijn haren worden bijeen genomen, en mijn hoofd achterovertrekkend maakt Meester mijn haren vast aan een tak. Ik lig daar voorovergebogen over een ruwe boomstam, de bast schuurt langs mijn gevoelige, opgebonden borsten. Mijn hoofd opgericht. Ik kan geen kant op.

Meester en de 2 mannen bekijken het resultaat en bij de mannen zie ik duidelijk een flinke erectie. Meester zegt dat Hij me eerst gaat bewerken met zweepslagen. De mannen mogen genieten van het schouwspel. Meester zoekt een stevige tak uit en begint mijn rug te slaan, een regen van slagen daalt neer. Mijn rug staat al snel in brand. De zweep komt telkens lager, tot mijn billen aan de beurt zijn. Als mijn billen hun portie hebben gehad streelt Meester de striemen, het resultaat voelend.

“Zo, heren, en zin gekregen in deze slet? Ze is er helemaal klaar voor. Een mag haar kont of kutje nemen. De ander haar mond. Tegelijkertijd nemen jullie haar.” De heren overleggen en stappen op me af. Ik kijk Meester smekend aan, maar het heeft geen effect. Ik twijfel of ik dit echt zal weigeren, maar besluit dit niet te doen, de straf zal heftig zijn. Al snel hebben de heren hun lul uit hun broek gehaald. De eerste stoot hard en diep in ene in mijn kutje. De ander houdt zijn lul voor mijn mond….ik aarzel en voel dan een tik op mijn rug…”Kom slet, mond open en de lul bedienen!” Ik open mijn mond en de man stoot zijn lul meteen diep in mijn mond. Zelf kan ik weinig doen, hij stoot er op los in mijn mond. Zo word ik van 2 kanten genomen. In mijn kutje en in mijn mond…ik voel me dubbel. Aan de ene kant vernederd, aan de andere kant geniet ik er ook wel van. Ik besluit me over te geven, en laat de mannen mij gebruiken. Al snel hoor ik heftig gekreun en trekt één man zijn lul terug uit mijn kutje, hij spuit zijn vocht over mijn kont. De andere man volgt snel en spuit zijn vocht over mijn gezicht. Ik wil het weghalen, maar ik kan geen kant op. Het vocht van Meester vind ik prima, maar van deze vreemden absoluut niet.

De mannen praten even samen en laten me aan mijn lot over, ik kijk naar hen en ben verbaasd als Meester ze bij hun naam noemt. Hij blijkt ze te kennen. Is het allemaal een toneelspel geweest? Waren het geen onbekenden? “Dag dame. Het was me een genoegen.” De heren lopen het bos verder in en laten ons achter. Meester komt lachend op me af. Hij begint me los te maken en helpt me overeind. De barst van de boom heeft diepe afdrukken achtergelaten op mijn borsten en buik. ‘Zo slet van me. Dat was geweldig hé? Wat dacht je? Wie zijn dat? Ik ken ze al een tijd van de chat en ze wilden graag meewerken. Je hebt je keurig gedragen.”

Ik moet mijn jurk weer aantrekken en we lopen verder door het bos. Ik ben vermoeid door het vele lopen op hoge hakken en de ervaring met die 2 mannen, maar ik loop dapper achter mijn Meester aan... Plotseling zie ik een gebouw voor ons opdoemen, wat nu weer, ik schrik en sta automatisch stil. Als ik goed kijk, zie ik dat het een restaurant is. Shit, wat is Hij nu weer van plan? Meester draait zich om en kijkt me met een twinkeling in Zijn ogen aan. “Hier gaan we lekker lunchen. Ik zal je riem afdoen, maar de bondage en je collar blijven zitten." Ik slik even en ben zenuwachtig om straks onder de mensen te moeten zijn. Maar ik volg Meester, zoals een goede sub dat hoort te doen.

Bij het restaurant aangekomen zoekt Meester een plekje uit om te zitten, het is best druk. Ik voel me opgelaten door de priemende blikken van al die mensen. We nemen plaats in het midden van het restaurant, tja, Meester zal het me niet makkelijk maken. Ik neem plaats en wacht af. Als een serveerster komt bestelt Meester voor ons beiden. Ik praat niet, want dat mag ik alleen als ik daar toestemming voor heb. Als ze weg is geeft Meester een tas, “Wat er in de tas zit ga je in de WC bevestigen! Je weet hoe het moet.” Hij geeft de tas en ik loop naar de WC, daar aangekomen bekijk ik de inhoud. Het is een vibrator met speciaal stuk wat op mijn klit moet, en het is er een met afstandsbediening. Ik bevestig de vibrator met bijgeleverde bandjes en loop weer naar Meester toe. Onder het lopen al voel ik trillingen in mijn kutje. Meester heeft de vib al in werking gezet... Ik probeer gewoon door te lopen en ga snel zitten. Meester kijkt me glimlachend aan en speelt met de afstandsbediening. Aan/uit, hard/zacht. Vibraties in mijn kutje, vibraties op mijn klitje en beide. Ik voel me warm worden en moet mijn uiterste best doen gewoon te blijven zitten en niet te gaan kreunen…

De serveerster brengt de lunch, het ziet er heerlijk uit, maar ik kan me moeilijk concentreren op het eten, de vib staat in hoge snelheid. Toch lukt het me om zo normaal mogelijk te eten, al krijg ik wel een kleur van inspanning. Als mijn eten op is zet Meester de vib op topsnelheid en wordt ik al snel heet van binnen, ik heb telkens meer moeite om stil te zitten. Ik kijk Hem boos aan, maar daar naar luisteren doet Meester niet! Ik voel af en toe een kreun opkomen en ik zie mensen naar me kijken, ik schaam me diep. Alleen kan ik het bijna niet tegen houden. Net als ik denk dat ik klaar ga komen in het bijzijn van al die mensen, schakelt Meester de vib helemaal uit. Ik voel de opgewondenheid langzaam afnemen.

Meester zegt niets, kijkt me alleen intens aan. Hij roept de serveerster, rekent af, en gebiedt me Hem te volgen. Snel volg ik Hem naar buiten, blij dat we dat restaurant kunnen verlaten.
Buiten blijkt een taxi klaar te staan, wanneer heeft Hij die nou besteld? Ik stap achter in en wacht af…Meester stapt voor in en we rijden weg, Meester heeft gezegd waar we heen moeten. In de auto beveelt Meester me mijn jurk uit te doen, ik kijk Hem boos aan, maar doe wat Hij wil…de chauffeur kijkt verlekkerd naar me via de spiegel. Ik voel me hevig opgelaten door zijn blik. Meester zegt me dat ik me moet omdraaien, handen op de rug, behendig bevestigt Hij handboeien. Dan moet ik gaan liggen op de achterbank. Ik ga liggen en al snel gaat de vib weer aan. “Je mag nog niet klaarkomen, pas als ik het zeg!” Ik voel de vibraties en geniet ervan, wetend dat ik me nu mag laten gaan, al zal het hoogtepunt moeten wachten tot Hij het zegt. Ik voel wel dat de chauffeur regelmatig naar me kijkt, maar probeer het te negeren. Al snel word ik heet van binnen en stil liggen is onmogelijk. Het gevoel in mijn kutje en op mijn klitje is zo intens, zo heerlijk. Ik kronkel op de achterbank en kan me met moeite inhouden….maar weet dat het moet. Pas als ik denk dat ik van binnen explodeer krijg ik toestemming me over te geven aan wat er komen gaat. Het intense gevoel overstroomt me direct. Mijn lichaam schokt hevig, en van binnen ben ik gloeiend heet…..ik laat me gaan en ben helemaal van de wereld. Ik zweef weg, ben niet meer aanspreekbaar…..

Zwetend en sidderend lig ik nagenietend op de achterbank. Ik was helemaal vergeten dat de chauffeur erbij was en ik schaam me voor mezelf. Ik zie Meester en de chauffeur me glimlachend aankijken. “Dat was genieten, of niet, slettebak van me! Maar nu is het wel tijd de chauffeur te bedanken, uitstappen maar.” Moeizaam stap ik uit de auto en zie dat we alweer bij het huisje zijn. Gedrieën lopen we naar binnen. Meester zegt me dat ik bij de tafel moet gaan staan. Daar drukt Hij mijn bovenlichaam op de tafel en maakt de boeien los. Mijn polsen bevestigt Hij met de zwarte polsbanden aan de tafelpoten. Ik lig vast, voorover gebogen op tafel. De chauffeur krijgt toestemming me te nemen en trekt gretig zijn broek naar beneden. Ik zie zijn lul uit zijn broek springen. Hij loopt op me af en steekt zijn lul diep in mijn kutje en stoot gelijk hard en diep. Daardoor schuren mijn nog steeds opgebonden borsten over de ruwe tafel, ik voel een snerpende pijn en geef een onverwachtse gil…Gevolg is een gag in mijn mond, ik kijk mijn Meester boos aan. Maar Meester kijkt alleen intens terug. De chauffeur stoot hard door en al snel voel ik dat hij klaarkomt, zijn vocht in me spuitend. Ik ben blij dat het klaar is, dan ben ik daar van af. Meester bedankt de chauffeur en laat hem uit.

Als Meester en ik samen zijn, komt Hij naar me toe. Ik lig nog steeds vast op tafel en ben aan het eind van mijn Latijn. Ik zie dat Meester Zijn lul bevrijd uit Zijn broek en dat Hij op me afkomt. Meester steekt Zijn harde en grote lul in mijn kontje. Voorzichtig maar zonder aarzeling. Als Zijn lul goed in mijn kontje zit begint Hij hard en diep te stoten. Het voelt lekker en vol, maar Hij is wel ruw. Hij stoot maar door en ik hoor een diepe kreun, ik weet dat Hij nu bijna gaat klaarkomen en wacht er op. Inderdaad voel ik Zijn vocht al snel over mijn kont stromen, Hij heeft zich op het laatste moment terug getrokken.

Gelukkig maakt Meester me snel los en haalt de gag en alle bondage weg. Hij slaat Zijn armen om me heen en ik steun dankbaar tegen Hem. Hij geleid me naar de slaapkamer en we gaan op bed liggen. Daar praten we na over wat er is gebeurd. Al snel word mijn stem zachter en val ik in slaap……



Wordt vervolgd


Kitkat



main