Een heel weekend lang (slot)

(door Kitkat)

Verward word ik wakker. Ik weet even niet meer waar ik ben, hoe laat het is en welke dag het is. Ik heb spierpijn en kan met moeite terughalen waar ik ben. Snel herinner ik het me weer. We zijn samen in een hut, midden in het bos. Ik ben trots op mezelf, het laatste “spel” was heftig, erg heftig. Maar ik heb het kunnen doorstaan en heb er ook van genoten.

Nog steeds weet ik niet hoe laat het is, voor mijn gevoel heb ik de hele dag doorgeslapen. Ik draai me om en zie mijn Meester ontspannend liggen en naar me kijken. Ik zie op Zijn horloge dat het 9 uur is en dat het buiten licht is, dus het moet nu zondag zijn. Jemig, dan heb ik erg lang geslapen, en Meester heeft me niet eens gewekt. “Ja sub van me, je had geluk. Je mocht lekker doorslapen, weer in bed. Maar dat betekent wel dat je er vandaag weer hard tegen aan moet! Stap maar onder de douche en maak daarna naakt het ontbijt klaar.”

Ik stap meteen uit bed, wetend dat tegenspreken geen zin heeft. De warme douche ontspant mijn spieren, ik was me weer grondig. Haren kan ik niet ontdekken. Schoon en naakt stap ik de keuken in waar ik op de lijst bekijk wat er op het menu staat. Ik heb enorme honger. Diner heb ik gisteren over geslagen. Ik zie dat Meester wel gegeten heeft en niets heeft opgeruimd. Met Zijn heerlijke ontbijt en mijn 2 boterhammen en een beker melk stap ik de slaapkamer in. En weer eet ik op de grond, snel is alles op.

“In de houding voor me en snel een beetje!” Ik sta op en ga naast het bed in de houding staan. Benen iets uit elkaar, handen in mijn nek. Ik wacht ongeduldig af en ik zie Meester. Zijn ogen die me opnemen, alsof Hij nadenkt over wat Hij met me wil. “Zo, nu ruim jij alles op, zet koffie en komt naar de woonkamer.” Ik maak de boel weer netjes en zet een bak geurende koffie. Ik loop naar de woonkamer, Meester zit bij de open haard, waar warme vlammen vrolijk in dansen. Hij neemt de koffie over en gebied mij vast op mijn rug op de tafel te gaan liggen.

Ik lig ongemakkelijk op de tafel, wachtend op mijn Meester die rustig van Zijn koffie geniet. Ik dood de tijd door alle haken te tellen die aanwezig zijn in het huisje. Het zijn er veel, ik kom tot de 33, en dan staat Meester voor me. “Zo, nu ga ik je eens flink aanpakken. De verwennerij heeft veel te lang geduurd.” Hij bevestigt pols- en enkelbanden en een gezichtskap, die alleen mijn mond vrijhoud. Mijn enkels zet Hij vast op de hoeken van de tafel. Mijn polsen worden langs de tafelpoten naar beneden vastgezet. Om mijn middel bevestigt Meester een brede riem, onder de tafel door. Ik lig vast, open en klaar voor Hem. Op mijn beide schaamlippen bevestigt Hij 5 knijpers die Hij met tape vast zet aan mijn bovenbenen. Hierdoor is mijn kutje open en kwetsbaar. Ik voel dat er al vocht ontsnapt uit mijn kutje.

“Zo, nu ga ik je eerst warm slaan.” En al snel dalen de zweepslagen met een grote snelheid neer. Eerst op mijn buik en bovenbenen en al snel krijgen mijn borsten ontelbare zweepslagen. De slagen worden harder en feller, mijn borsten staan al snel in brand. Meester weet niet van ophouden en ik probeer weg te komen, wat absoluut niet lukt, ik lig muurvast. In ene houden de slagen op en haal ik opgelucht adem. Te vroeg, de zweepslagen zijn verplaatst naar mijn open en kwetsbare kutje. Fel en precies haalt Meester de zweep uit, recht op mijn kutje. Mijn klitje wordt ook geraakt en gloeit al snel van de snerpende pijn. Ik wil Hem laten ophouden en wil het bijna zeggen maar ik weet me in te houden en concentreer me op mijn ademhaling. Na oneindig veel slagen op mijn kutje en klitje vindt Meester het eindelijk genoeg. Ik heb het gevoel van onderen in brand te staan, felle pijnscheuten schieten door mijn kutje.

Er gebeurt even niets. Ik lig afwachtend op de tafel, vastgeketend. Het lijkt lang te duren, ik hoor wel gerommel, maar kan het niet thuis brengen. Mijn nieuwsgierigheid neemt toe, maar ik weet dat Meester die pas bevredigt wanneer Hij dat wil.

“Zo, slaaf van me. Het is tijd om je te ringen zodat ik meer met je kan doen. Je krijgt straks tepelringen door beide tepels, en een ring door je klitje. Verdere ringen volgen later. Straks komt een expert op dat gebied, dus je mag even wachten.” Hij plaatst een vibrator in mijn kutje, met een uitloop op mijn klitje. Hij zet het ding gelijk op hoge snelheid en loopt weg. “O ja, klaarkomen mag pas na toestemming.”

Door de zweepslagen is alles erg gevoelig en ik voel de opgewondenheid gelijk toenemen. Ik probeer mezelf af te leiden door aan de piercings te denken. Ik vind het spannend en eng, maar toch ook wel mooi. Maar dat ik hier zo kwetsbaar op tafel lig, daar baal ik wel van. Ik weet dat ik er niets aan kan veranderen, Meester heeft het zo geregeld. Ik hoor Hem zeggen dat ik mag klaarkomen. Door mijn gedachten heb ik mezelf aardig afgeleid. Nu laat ik het zalige gevoel binnenstromen. Ik geniet van de trillingen en richt me helemaal op mijn lichaam. Doordat ik zo vast lig, kan ik geen kant op en al snel voel ik me inwendig trillen en heet worden. Het gevoel kruipt mijn hele lichaam door. Ik kan niet meer denken, ben totaal van de wereld en... zweef weg!

Natrillend en zwetend lig ik op tafel als ik in ene doorkrijg dat er nog iemand is. De piercer is gearriveerd en ik heb het niet gemerkt. Zal hij me zo hebben gezien? Ik voel een blos opkomen maar die is niet zichtbaar door de kap. Ik hoop dat de kap op mag blijven. Dan zie ik de piercer tenminste niet. En hij mijn gezicht ook niet. Meester en de piercer overleggen samen de aanpak. Ze leggen me uit wat er gaat gebeuren. Ze piercen eerst mijn tepels, dan mijn klitje. Alles gebeurd hygiënisch wordt me verteld. Ze weten dat ik dat erg belangrijk vind.

Ik voel een koude vloeistof op mijn tepels en ruik de alcohol. Mijn tepels worden grondig ontsmet. Ik word zenuwachtig en voel een lichte trilling in mijn onderbuik. Help! Wil ik dit wel? Ja, ik ga ervoor. Ik vind piercings zelf ook erg mooi en als Meester het zo wil, mij vastgeketend op een tafel, dan gebeurt het zo. Ik voel een felle prik door mijn linkertepel en geef een korte schreeuw. De pijn is erg venijnig. Ik voel dat er een ring door mijn tepel getrokken wordt. De eerste piercing zit. Dan wordt mijn rechtertepel vastgepakt en voel ik weer die felle pijn. Doordat ik nu weet wat ik moet verwachten zet ik me meer schrap, maar daardoor is de pijn nog heviger! De tweede piercing wordt geplaatst. Mijn tepels zijn nu versierd met 2 ringen, klaar voor gebruik voor mijn Meester. “Dat heb je goed gedaan sub van me. Wij gaan even pauzeren, jij wacht maar.”

Ik krijg wat water met een rietje en ze laten me liggen, vast op tafel. Ik hoor gerommel en gepraat, maar kan het niet volgen. Ik probeer me te ontspannen maar ben stijf van het lange liggen. Het lijkt een eeuwigheid te duren voordat de heren weer bij me komen. “Zo, nu gaan we je klit versieren.” Ik voel de koude vloeistof op mijn klitje en wordt erg gespannen. Als het al zeer doet bij mijn tepels, zal het bij mijn klitje wel helemaal pijn doen. Ik probeer rustig te ademen en me er op te concentreren. De prikkende pijn is erg hevig, ik voel de tranen in mijn ogen schieten. Het is maar goed dat ik vast lig, ik kan mijn klitje niet wegtrekken. De ring wordt er snel in gezet en ik ben nu geringd met 3 ringen. Meester geeft me een zoen op mijn mond en zegt trots op me te zijn.

Meester laat de piercer uit en we zijn weer samen. “Laat me je eens even rustig bekijken.” Meester loopt om me heen, betast de piercings en dat is erg gevoelig nu. Hij streelt mijn borsten en klitje zachtjes, dat werkt ontspannend en pijnverzachtend. Meester trekt dan snel de tape los en verwijderd de knijpers van schaamlippen. Erna maakt Hij me los van de tafel. Banden en gezichtskap af, helemaal bevrijd. Hij leidt me naar een grote spiegel, waar ik het resultaat kan bekijken. Het staat mooi en sexy. Mijn tepels staan fier naar voren en zijn wel rood van de piercing. Ik trek mijn schaamlippen iets weg en zie een zilveren glinstering op mijn klitje. Ook hier is het rood van irritatie, maar het is een mooi gezicht. Meester staat naast me en kijkt mee. “Je bent erg mooi zo, en ik kan je er straks goed mee vastzetten!”

Ik moet een lunch klaarmaken en zie dat ik mee mag eten met mijn Meester. Ik maak heerlijke broodjes klaar met zalm, sla en een sausje. Ik schenk een glas wijn in en loop naar Meester toe. We eten het op, op de bank. Ik naakt, Hij gekleed. Ik smul van de heerlijke zalm en de wijn. Als we alles op hebben moet ik voor Meester knielen. “Jouw toetje bevind zich hier, ik wil dat je me pijpt en niets morst.”

Ik maak Zijn broek los en schuif Zijn broek en strakke slip van Zijn gespierde billen. Ik begin met mijn tong rondjes te draaien over Zijn eikel en neem Zijn lul in mijn mond. Hij stoot gelijk even flink, zodat Zijn lul diep in mijn mond zit. Ik pijp hem zorgvuldig en geniet van Zijn opgewondenheid. Heerlijk Zijn lul in mijn mond, ik die Hem verwen. Ik hoor Hem kreunen en voel Hem verstijven en weet dat Hij bijna gaat klaarkomen. Ik voel Zijn warme vocht diep in mijn keel en slik Zijn vocht door. Ik zorg ervoor dat ik niets mors.

Meester trekt Zijn lul terug en ik lik de rest van de sperma zorgvuldig weg, ook mijn mondhoeken lik ik schoon. Niets van Zijn vocht laat ik verloren gaan. Vragend kijk ik omhoog in Meester Zijn diepblauwe ogen, Hij zegt niets, dus ik blijf voor Hem geknield zitten. Ik heb de neiging mijn hoofd tegen Hem aan te leggen maar kan de verleiding weerstaan, wetend dat ik anders flink gestraft word. Ik wacht op orders van Mijn Meester en voel de ongeduldigheid weer toenemen.

“Zo slet van me, jij ruimt de boel op. Van het eten, maar ook de koffers en dergelijke. Alleen met de SM spullen mag je even wachten.” Ik sta op en begin met opruimen van de keuken. Daarna zoek ik alles bijeen, ruim het beddengoed op en stop alles in de koffers. Mijn tepels en klitje zijn erg gevoelig, en door het werk schuren mijn armen langs de piercings in mijn tepels, een snerpende pijn is het gevolg. Ik werk snel door en probeer de pijn te negeren. Dan zie ik Meester glimlachend naar me kijken, Hij weet dat ik pijn heb en geniet ervan.

Als ik klaar ben ga ik voor Hem staan, in de houding. Meester staat op en bekijkt en betast me nogmaals van alle kanten. Ik zie aan de glinstering in Zijn ogen dat Hij erg geniet van de piercings. Plots loopt Hij weg en komt terug met de polsbanden. Hij bevestigt ze aan mijn polsen, en dan aan een spreidstok. Deze spreidstok klikt Hij hoog boven me vast aan een haak in het plafond. Mijn enkels krijgen ook banden aan een spreidstok. Ik kan alweer geen kant op. Dan maakt Meester een bondage om mijn borsten, buik en kutje. Hij is wel voorzichtig met de piercings. Deze worden zorgvuldig vrijgelaten.

Als Hij klaar is, loopt Hij achteruit en keurt Zijn werk. Hij is zo te zien erg tevreden. Dan pakt Hij een fototoestel en klikt erg veel foto’s van mij. Totaalplaatjes, close-ups en detailfoto’s van de piercings, aan alle kanten. Ik vind het spannend en voel me weer opgewonden worden, mijn kutje glinstert alweer van het vocht. Meester fotografeert dit vochtige kutje ook veelvuldig. Als het fototoestel is weggelegd komt Hij naar me toe en streelt me erotisch, hard, net niet te hard. Hij weet dat mijn tepels en klitje nog weinig kunnen hebben. De strelingen zijn erg lekker en al snel kronkel ik van genot. Hij weet precies hoe Hij me gek moet maken.

In ene maakt Hij de spreidstok los van het plafond en laat me mee huppen naar de bank. Ik moet er op gaan zitten, benen wijd, wat ook niet anders kan door de spreidstok. Mijn polsen worden met de spreidstok weer boven me bevestigd. Dan knielt Meester voor me neer, iets waar ik zeer verbaasd over ben. Dit doet Hij anders nooit. Maar ik zeg niets en wacht af….Hij begint met Zijn tong eerst mijn tepels te beroeren en mijn genot is groot. Langzaamaan dwaalt Zijn tong naar beneden, draait rondjes in mijn navel en Zijn tong stopt bij mijn klitje. Deze bewerkt Hij zorgvuldig. Hij draait rondjes met Zijn tong, likt er stevig op, speelt voorzichtig met de piercing etc. Ik kan me bijna niet meer inhouden en voel me erg heet worden. “Kom maar, slet van me. Laat je maar helemaal gaan. Dat heb je wel verdient.” Al snel voel ik mijn lichaam schrokken en kom ik klaar als nooit te voren, ik zweef helemaal weg en ben totaal van de wereld...

Nazwetend en uitgeput zit ik, half liggend, op de bank. Meester zit naast me, maakt de pols- en enkelbanden los en verwijdert de bondage. Hij trekt me tegen zich aan en legt een deken over mijn naakte lichaam. Zo liggen we nagenietend tegen elkaar, genietend van de laatste herinneringen en elkaars lichaam. Ik voel me heel ontspannen en ben trots op mezelf. We zeggen een hele tijd niets, hebben genoeg aan de stilte en elkaar.

Dan staat Meester op en zegt dat het tijd is om te gaan. Ik moet de laatste spullen bijeen zoeken en Meester zet ze in de auto. Hij komt terug met een groot, zacht, joggingpak en gewone schoenen. Ik mag deze aan, zonder lingerie. Dankbaar trek ik het aan. De zachte stof voelt heerlijk en ik ben blij dat ik weer eens gewone kleren aan heb. Het weekend is voorbij en we moeten weer terug naar de normale wereld. Het voelt raar, na zo’n intens weekend samen, de wereld weer in te gaan. De wereld bestond even alleen uit mijn Meester en ik, Zijn sub/slaaf/slet.

Als alles in de auto zit, alles in het hutje netjes is en de vlammen in de haard gedoofd zijn sluit Meester de hut af. We stappen in de auto en rijden naar huis. Onderweg praten we na, over wat we voelden, hoe het nu is etc. Voor we er erg in hebben rijden we, na zo’n anderhalf uur, onze straat in... de normale wereld in.

Wat een overweldigend weekend samen. De piercings zijn een permanente herinnering aan dit weekend en als ik onder de douche sta zie ik de glinstering van de zilveren ringen in de spiegel tegenover de douche...


Kitkat
main