Autorit

(door deugniet{K})

Meester,

U zegt mij mijn witte jurkje met knopen aan te doen en mijn collar. Ook mijn hakken met enkelband mogen niet ontbreken. Lingerie verboden.

Als ik gedouched, geschoren en gekleed naar Uw voorschriften beneden kom, zegt U: "kom eens hier sletje" en voorzichtig waakzaam kom ik naderbij. U inspecteert of ik Uw bevelen goed opgevolgd heb.

Dan doet u mij een blinddoek om. Ik slik moeilijk, omdat ik niet weet wat er komen gaat.....

U knoopt mijn jurk los en trekt hem uit. Dan begint U met het aanleggen van een touwcorset. Als het klaar is trekt U mij de jurk weer aan. U leid mij naar de auto en ik denk: "ow jee"

Eenmaal in de auto doet U mijn hoofdsteun omhoog en legt mijn pols er tegen aan. U bind mijn hand vast aan de stang van de hoofdsteun, daarna volgt de andere. "Zo sletje van me, zo kun je nergens meer heen!"

ik denk: " nee inderdaad" ik wrik nog wat maar geef het al gauw op. Er is geen ontkomen aan. Ik ben overgeleverd aan Uw grillen. ik word een beetje bang en voel tot overmaat van ramp ook nog eens dat ik nat word.

Dan start U de auto en rijden we weg.

Ik begin me erg ongemakkelijk te voelen. Waar brengt U me heen, wat staat me te wachten?

Op een zeker moment stopt U de auto. U knoopt mijn jurk open en U bevestigt een touw aan het touwcorset. Het touw bindt U achter de stoel langs vast. stukje bij beetje kan ik me steeds minder bewegen.

Uiteindelijk voel ik me een beetje een rollade en ik kan me echt niet meer bewegen.

U draait de rugleuning verder naar achteren zodat ik half kom te liggen.

Er worden touwen om mijn bovenbenen bedaan en die bevestigt U aan de zijkanten van de stoel. Nu ben ik helemaal kwetsbaar. Mijn handen boven mijn hoofd, mijn lijf strak en vast aan de leuning en mijn benen wijd gespreid....

Ik ben nat, zeiknat. U ziet het. U zegt: "Wat ben je ook een geile slet he? Ik heb nog niet eens aan je gezeten en madam druipt al. Nou sletje dat zal goed van pas komen!" U speelt een beetje met mijn tepels en knijpt er wat in. Uw vingers glijden door mijn natte spleet. Ik kreun wat en hijg wat en wordt steeds geiler. Plotseling gooit U het portier open en zegt: " jullie hebben nu lang genoeg gekeken, voelen mag nu ook hoor. deze slet lust er wel pap van."

Plotseling voel ik allemaal vreemde handen over me heen. Ze raken me overal aan. Ik weet niet meer wat er gebeurt en raak alle besef van rede kwijt

ik kreun en mijn eerst orgasme dient zich aan...

ik kan nog net piepend uitbrengen: " mag ik alstublieft klaarkomen Meester?"

"Toe maar slet" hoor ik bij mijn oor

ik kreun en steun en gil het uit, maar U vindt het nog niet genoeg. U draait mijn hoofd bij en steekt uw lul in mijn mond en beveelt: "pijpen slet!" Ik doe mijn best om U zo goed mogelijk te behagen. Ondertussen word ik nog steeds betast. Als U het genoeg vind zegt U de omstanders even te wachten.

U maakt mij helemaal los maar laat de blindoek zitten. U trekt mij uit de auto en legt mij met mijn buik op de motorkap. Mijn handen bindt U vast aan de spiegels en U doet een spreidstok tussen mijn enkels.

U zegt tegen de omstanders: "Hier liggen condooms. Als u deze slet wilt neuken kunt u hier gebruik van maken."

Ik schrik en roep: "NEE". Hier heeft u korte metten mee. U stopt een gag in mijn mond en ontneemt mij hiermee alle mogelijkheden tot protest. Dan wordt ik genaaid. ik ben zo vreselijk nat, mijn eigen vocht druipt bij mijn benen langs naar beneden. "Zie je wel slet dat je het lekker vind" klinkt Uw onverbiddelijke stem bij mijn oor. "Geniet er maar van slet". Als iedereen klaar is met neuken en ik mijn ik weet niet meer hoeveelste orgasme heb beleefd stopt U een buttplug in mijn anus. Ik kreun hulpeloos. U doet mijn gag uit, haalt de speidstang weg en maakt mijn handen los. U zet mij weer in de auto en maakt mijn handen weer vast aan de hoofdsteun. U kleedt mij niet aan. U bevestigt gemene klemmen aan mijn tepels en rijdt weer weg.

Bij iedere hobbel voel ik de buttplug en de klemmen, ze doen gemeen zeer. Ergens stoppen we weer. Mijn handen worden weer losgemaakt, ik word uit de auto gesleurd en weer op mijn buik op de motorkap gelegd. U verwijderd de buttplug en smeert flink wat van mijn eigen geile sappen over mijn anus. Dan stoot U bij mij naar binnen. U trekt mijn hoofd achterover en speelt met Uw andere hand met de klemmen. Voor de laatste keer vraag ik U toestemming om klaar te mogen komen, die ik ook krijg. Ik laat me volledig gaan en voel hoe U me volspuit. Als U weer op adem gekomen bent tilt U me op en legt me zachtjes op de achterbank. U verwijdert de klemmen en masseert mijn tepels. Nu mag ook de blinddoek af. Heel lief legt U een warme deken over mij heen. U kijkt naar mijn betraande ogen en aait over mijn hoofd: "Ik ben trots op je meisje, je hebt het goed gedaan."

Eenmaal thuis tilt U mij naar bed en komt lekker tegen me aan liggen. U houdt me vast en wiegt me zachtjes heen en weer. Langzaam zak ik weg........

main