Heer en Meester

(door deugniet)

Ik word zachtjes wakker gemaakt, met een kusje. Meester vertelt me dat hij graag wil dat ik me ga douchen en me opmaak. Hij wil graag dat ik daarna midden in onze slaapkamer kniel en dat ik daar wacht tot hij weer terugkomt. Ik word rustig wakker en zie Meester de slaapkamer uit gaan. Ik rek me uit en stap uit bed. Eenmaal op de overloop kom ik onze kinderen tegen en ik krijg een goede morgen kus en knuffels. "Hmmmmmmmmm, het leven is goed". Ik loop naar de douche en draai de kraan open. Ik fluit een deuntje en ga me douchen en scheren zoals mijn Meester dat graag ziet. Nog even tanden poetsen en dan ben ik klaar.

Als ik naar beneden loop komt de geur van verse koffie me al tegemoet. Heerlijk. Ik ga naar de kamer en wens iedereen een goede morgen en kruip op de bank met mijn make-up tas. Na 10 minuutjes zie ik er helemaal tiptop uit, nog even een borstel door mijn haar en klaar is kees.
Ik geniet van mijn koffie en zie hoe de kinderen hun jassen aantrekken en dat ze bij Meester in de auto stappen... Hmmmmm even het huis voor mij alleen.... Dan bedenk ik ineens dat ik boven op Meester moest wachten. Ik drink gauw mijn koffie op en ga gauw naar de wc. Ik ren naar boven en ga netjes op mijn knieën zitten en wacht. Ik denk na over de dingen die achter me liggen en aan de dingen die nog moeten komen, hoe onze relatie gegroeid is. Het zonnetje speelt door de kamer en ik geniet. Ik mijmer rustig voor me uit.

Dan hoor ik de voordeur. Ik spits mijn oren maar ik hoor niemand naar boven komen. Dan ineens gaat de slaapkamerdeur open en ik schrik, omdat ik hem niet aan heb horen komen. Meester doet de gordijnen dicht en ineens is het schemerdonker in de slaapkamer. "Zo sletje, het is afgelopen met jouw eigengereide gedrag. Ik ga je leren wat je bent en het wordt een harde les!" De schrik slaat me om het hart en ik denk diep na.... Het klopt wel.... ik ben ook best erg mijn eigen gang gegaan, heb Meester weinig aandacht gegeven en heb hem voortdurend gevraagd om dingen voor mij te doen, omdat ik ze niet kon, waarbij ik geen rekening heb gehouden met zijn verlangen.

"Staan slet!" Ik sta snel op. "Handen voor je". Ik zie hoe hij mijn handen boeit en ze boven mijn hoofd aan de balk vast maakt. "Benen wijd!" Meester doet een spreidstang tussen mijn enkels die erg lang is. Ik sta er erg wijd gespreid nu. "Zo, nu kan ik overal goed bij." Schuin achter mij aan beide kanten zet Meester 2 grote passpiegels neer. "Zo slet, nu kan je jezelf goed zien." Ik kijk in de spiegel die de hele muur voor mij bedekt en denk: "ja inderdaad, geen plekje blijft meer verborgen." "Mond open!" Ik doe mijn mond open en ik krijg een groot ding in mijn mond. Ik kreun "neeeh" maar het klinkt nergens naar. "Dat is les 1, praten als het daar de tijd voor is en me niet voortdurend mijn oren van mijn hoofd kletsen met je gebabbel".
Meester pakt de cane en begint mijn borsten te slaan. Ik draai en draai maar er is geen ontkomen aan. Ik zie de strepen verschijnen, dik en rood. Dan pakt Meester 2 klemmen en zet deze op mijn tepels. Hij hangt er gewichten aan en dat zorgt er voor dat de klemmen nog harder aan mijn tepels trekken. Ik kreun en de tranen stromen inmiddels over mijn wangen.
Meester loopt om me heen en pakt de cane weer, mijn billen en de achterkant van mijn benen zijn nu aan de beurt. Ik kerm en ik schreeuw maar Meester trekt zich er niks van aan. Grote rode, naar blauw verkleurende strepen staan duidelijk op mijn lijf nu. Als Meester tevreden is, komt hij dicht achter me staan en houdt mijn schokkende lijf vast. Ik huil nog harder, mijn speeksel loopt uit mijn mond en ik kan er niks aan doen.... Make-up loopt over mijn wangen en ik vind mezelf een verschrikkelijke aanblik in de spiegel, maar kan niet anders doen dan er naar kijken.

Meester speelt met mijn borsten en ik kerm weer..... de klemmen doen gemeen pijn. Ineens grijpt Meester tussen mijn benen "Geile slet, je bent nog nat ook!" Hij pakt 4 knijpers en zet 2 op elk van mijn buitenste schaamlippen, stelt ze zo in dat ze niet te erg knellen, maar wel goed blijven zitten. Hij pakt tape en plakt de knijpers vast in mijn liezen. "Zo, nu ben je mooi geopend voor me sletje." Dan steekt hij zijn vingers bij mij naar binnen en vingert me ruw. Ik word hartstikke opgewonden en kreun terwijl het speeksel over mijn kin naar mijn borsten loopt... het kan mij niet meer schelen. Meester stimuleert mijn anus en steekt voorzichtig zijn vinger er in en ik kronkel in mijn boeien. "Hmeeej" kerm ik..."Wat zegt mijn sletje? Meer?" Ik knik wild met mijn hoofd. Meester doet zijn broek uit en ineens voel ik zijn lul tegen mijn anus drukken "Neeeeeeeeeeeh!" gil ik, "dat kan ik niet" maar het komt er maar onbeholpen uit. Meester drukt rustig door en ineens zit ij in mij.... Ik word goed door gesmeerd in mijn achterkantje. Als meester klaar is zegt hij: "Zo slet, dat was lekker, maar we moeten wel zorgen dat je toegankelijk blijft voor mij natuurlijk" Hij drukt een grote dildo in mijn kontje en ik kerm het uit. Meester zet hem op een lage snelheid en zorgt dan dat hij er niet per ongeluk uit kan vallen. Hij trekt mijn hoofd omhoog en zegt: "Kijk naar jezelf slet, dit ben jij.... een slet voor mijn genot!" ik zie mezelf... mijn gezicht is 1 grote ravage, sporen van tranen en make-up, speeksel wat maar naar beneden blijft druipen en nog verder gaat via de klemmen op mijn tepels. Mijn kutje staat open door de knijpers en aan de achterkant steekt een dildo uit mijn kontje. Verder zie ik waar ik maar kijk inmiddels blauw verkleurde strepen.

Meester laat mij los en wandelt weg. Hij loopt naar een kast en ik hoor hem wat rommelen. Helaas kan ik niet zien wat hij doet, want hij staat met zijn rug er voor. Meester komt terug lopen met iets achter zijn rug. "Grrrrrrrr", denk ik. Hij zwaait met iets voor mijn gezicht en ik zie dat het een dildo is van een formaat waarvan ik terstond wit wegtrek. "Waar heeft hij die vandaan gehaald?" denk ik. Ik piep en ik jammer vanachter mijn ring. Meester lacht alleen maar: "Dit wil je toch zo graag slet? Lekker gevuld worden en lekker zorgen voor je eigen orgasmes?" De tranen lopen alweer over mijn wangen. "Houdt dit ooit op? Deze vernederingen? Deze ellende?" Meester vingert me en ik sta al weer te kronkelen van genot. "Lekker hè sletje? Hier geniet je van hè?" Dan voel ik de dildo naar binnen glijden, Meester haalt hem een paar keer heen en weer. Ik voel me supergevuld en opgerekt. Meester zet ook deze dildo op een lage snelheid en zet hem vast. Daarna bevestigt hij nog een klein viebje op mijn klitje en zet die ook zachtjes aan. "Zo slet, lekker gevuld, lekker geil en klaarkomen doe je niet op deze manier, maar geil blijf je wel en zo hoor je te zijn! GEIL!!!"

Meester doet mij een blinddoek om en verwijderd de klemmen van mijn tepels, masseert ze en ik kerm. Ik schud mijn hoofd uit pure frustratie en dan voel ikdat meester wat over mijn tepels smeert. Ik ruik wat bekends en denk: "Shit, tijgerbalsem!"  "Zo nu blijven je tepels ook lekker stijf slet".
Ik hoor de deur dicht gaan en denk: "Shit, nu sta ik hier, ik kan geen kant op en kan alleen maar wachten." Ik denk aan wat er gebeurd is de afgelopen tijd, de weinige tijd die we doorgebracht hebben, het gevoel van alles dat boven mijn hoofd groeide, dat ik niet meer luisterde, alles maar deed wat in me opkwam, niet reageren op Meester zijn blikken.... Ik kom tot de conclusie dat ik dit verdiend heb... ik huil, ik huil tranen met tuiten, mijn kutje lekt door het stimuleren en ik voel me 1 hoopje ellende. Ik sta daar en wacht, mijn tranen raken langzaam uitgeput en stukje bij beetje begint het opgewonden gevoel terug te komen... Ik begin te hijgen en te kreunen, te draaien voor zover dat lukt, maar het helpt niks. Uiteindelijk blijf ik maar weer stil staan en dommel wat weg van uitputting. Ik schrik weer wakker en moet weer huilen. "Voortaan zal ik luisteren. Ik zal eerst vragen wat Meester zijn mening is. Ik.... Ik...." Ik weet niet meer hoelang ik hier gestaan heb, maar ik hoor nog steeds niks. Ik voel me erg verlaten en eenzaam. "Meester is me toch niet vergeten?" "Oooooooow alsjeblieft kom terug Meester", probeer ik wanhopig te roepen.

Na wat een eeuwigheid duurt,hoor ik de deur en komt Meester binnen. Wat ben ik blij. Ik ben nog nooit zo blij geweest dat hij er aan kwam. Meester doet mijn blinddoek af en ik begin direct weer te huilen: "Het spijt me zo Meester", mompel ik door de ring heen, volkomen onverstaanbaar. Maar Meester reageert niet. Hij zet een trechter in de ring en zegt: "goed luisteren slet. Ik ga je drinken geven en jij drukt met je tong de trechter dicht, iedere keer kun je een beetje door laten lopen en slikken." Ik zie met afgrijzen de trechter aan komen en dat Meester een frisdrankfles heeft gevuld met water. Ik kijk naar zijn gezicht en zie hem grijnzen: "Ik zou niet willen dat je uit zou drogen sletje, je moet genoeg drinken want zo te zien heb je al heel wat tranen vergoten". Langzaam gaat de fles omhoog en wordt er wat water in de trechter gegoten. Ik doe wat Meester mij vertelt heeft uit angst dat ik me zal verslikken. Al gauw zit ik helemaal vol, maar Meester gaat dapper door met gieten, net zo lang tot de fles leeg is. Dan zegt hij: "Zo, nu is je dorst vast wel gelest sletje." Meester maakt mijn handen los en haalt de spreidstang weg. Hij boeit mijn handen op mijn rug en helpt me voorzichtig op mijn knieën. Dan steekt hij zijn lul door de ring en begint me diep in mijn keel te neuken. Ik kokhals en wordt beloond met een klap in mijn gezicht. "Beter je best doen slet". Na een hele poos neuken zegt Meester: “Ik wil niet dat je slikt deze keer, maar dat je mijn sperma in je mond houdt." Ik kijk hem aan en ik voel hem spuiten. Bliksemssnel sluit ik mijn keel af voor ik het per ongeluk doorslik. Dan zet Meester mij weer op mijn voeten en doet mijn handen weer boven mijn hoofd en de spreidstang wordt ook weer tussen mijn enkels gedaan. Meester pakt me bij mijn haar en richt mijn gezicht op de spiegel voor me. "Kijk slet, dit ben jij, gewoon een lekkere spermaslet!" ik zie hoe het sperma langzaam naar buiten begint te lopen en probeer mijn hoofd weg te draaien maar Meester is onverbiddelijk. Dikke druppels lopen naar buiten en ik kan niks anders doen dan kijken. Tranen stromen over mijn wangen.

Meester laat mijn haar los en streelt over mijn borsten en buik, waardoor ik ineens besef dat ik naar de wc moet. Ik probeer het te zeggen, maar Meester reageert niet. Hij hangt weer die ellendige klemmen met de gewichten aan mijn tepels en zwaait er er vrolijk mee heen en weer. Ik begin bijna te plassen van de pijn, zo nodig moet ik inmiddels. Meester loopt om me heen en zet alle dildo's op volle snelheid. Even vergeet ik dat ik naar de wc moet. Ik word zo vreselijk opgewonden. Meester zegt: "kijk naar je zelf slet, dit ben jij!" Geil kijk ik naar mezelf, sporen tranen en make-up, sperma dat uit mijn mond loopt, klemmen op mijn tepels, strepen overal, een kutje dat wijd openstaat en lekt maar het kan me niks meer schelen nu, ik ben te opgewonden, en ik moet zoooooooo nodig naar de wc. Meester haalt de klemmen weer van mijn tepels en komt achter me staan. "Leg je hoofd naar achteren slet en kijk naar jezelf." Ik doe wat hij zegt. Meester speelt met mijn tepels en draait ze rond. Ik wordt zo mogelijk nog erger opgewonden. Dan zegt hij tegen mij: "Je mag klaarkomen slet" en drukt op mijn buik. Ik kan me niet langer inhouden en al het water dat hij bij mij naar binnengegoten heeft loopt allemaal uit me dit is zo'n overweldigend gevoel dat ik ook spontaan klaarkom. Ik gil en jank, zwaai met mijn hoofd en meester houdt me alleen maar vast en fluistert: "Toe maar sletje".

Het voelt alsof ik helemaal leeg ben en zak door mijn benen. Meester houdt me met 1 hand vast en verwijdert voorzichtig de dildo's en maakt me voorzichtig los. Dan tilt hij me op en neemt me mee naar de douche. Ik voel me uitgeput en ben blij dat ik rustig op de vloer mag zitten terwijl Meester me voorzichtig wast. Na wat een eeuwigheid lijkt kom ik eindelijk weer een beetje tot mezelf. Meester droogt me af met een lekkere warme handdoek en neemt me ingepakt en wel mee naar de slaapkamer. "Gaat het lieverd?" "Ja Meester", antwoord ik. Meester legt mij in bed en dekt me onder. "Niet bewegen sletje." Vervolgens zie ik hoe Meester zich door de kamer beweegt en de rommel allemaal opruimt. Ik bloos en wil uit bed komen om te helpen. "Je hebt het nog steeds niet geleerd hè slet? Wat heb ik net gezegd? Niet bewegen toch?" Ik bloos tot achter mijn haarwortels en blijf stil liggen. Na een tijdje ruikt alles naar zeep en komt Meester bij mij liggen. Ik kruip in zijn armen en doezel weg. "Zeg slet, wat heb jij geleerd vandaag?" “Ik ben uw pijn en genotsletje Meester, dank u wel". En dan val ik in slaap, heerlijk veilig in zijn sterke armen. In de armen van de man die altijd precies weet wat ik nodig heb, mijn Heer en Meester!


© 2007
deugniet



main