Verhaal van een meisje (Zijn deel 1)

Internet, een wereld van informatie, surfend kom je van alles tegen. Zo ook cu2day.nl. Persoonlijke pagina's van verschillende mensen, meestal met een duidelijke erotische achtergrond. Er kwam een jonge vrouw in beeld met een mooi verzorgde pagina, met veel tekst, aardige plaatjes en doorklikmogelijkheden naar andere sites. Ik schreef een boodschap op de daartoe bestemde regel. En zond haar bovendien direct een mail, waarin ik aangaf geïnteresseerd in haar te zijn.
Ze reageerde terug. Nog wat in nevelen, maar wel positief. Een e-mail uitwisseling kwam op gang. Ze was open, vriendelijk en gaf stukje bij beetje aan dat ze bezig was te ontdekken wat er in s/m land allemaal aan de hand was.

Door privé-omstandigheden bleef ze even van het internet weg, zo had ze laten weten.
Dacht ik. Ik veranderde wat aan mijn homepage waarnaar ze, bleek al snel, blijkbaar met een zekere regelmaat keek. Ze was heel boos en mailde me dat zoveel platvloersheid haar had doen besluiten geen contact meer met mij te zoeken.
Ik was bepaald teleurgesteld. Zond haar een simpele, wat zalvende, eerlijke en goed bedoelde e-mail terug. In de hoop dat de banden weer hersteld zouden worden.
Ik baalde er oprecht van dat ze aangaf de banden te willen doorsnijden.
Het bleef een tijdje stil. Uiteindelijk is de correspondentie weer op gang gekomen en heb ik haar mijn telefoonnummer gemaild. Ze belde, op een woensdagavond om kwart over elf 's avonds. We spraken tot half 1 's nachts. Jezus, dacht ik na afloop, alleen maar Jezus! Enkele weken gingen voorbij. Op een dag belde ze me weer. Ze vroeg mij wat ik zou willen doen, samen met haar. We spraken af.

Om veertien minuten over een kwam de trein binnen op het station. Ik herkende haar direct. Samen liepen we naar de parkeergarage. We gingen in de auto zitten en reden naar de shop die we samen hadden geselecteerd. De auto parkeerden we om de hoek. We gingen de winkel binnen. Wat een assortiment. We kochten een zwartlederen halsband en enkel- en polsbanden en riemen. We lieten alles inpakken in cadeaupapier. Ik rekende af. Zij droeg het pak. We liepen naar de auto. We reden naar mijn huis en waren binnen een half uur op de plaats van bestemming.

We dronken samen een kop koffie. Gingen toen naar de bovenverdieping. Het tweepersoonsbed met spijlen stond afwachtend klaar. Ze pakte het cadeautje uit. Langzaam en vertederd keek ze naar de speeltjes die we samen hadden gekocht.
Zij ontkleedde zich langzaam en hing haar kleding over een stoel. Ik keek naar haar. Ze liet zich door mij bekijken. Een mooie jonge vrouw, lieflijk, ongerept, met lichte schaamte toch om zich zo geheel naakt aan mij te vertonen. Ze ging, geheel naakt, op de rand van het bed zitten. Ik streelde haar haren en hals. En deed haar toen de halsband om. Ze slikte, raakte lichtelijk emotioneel. Ik zoende haar op haar voorhoofd en in haar nek. Vervolgens deed ik haar de pols - en enkelbanden om. Er zaten ringetjes aan voor de leren gespen en riemen. De banden waren van diepzwart leer, met chromen glimmende knoppen.
Ik vroeg haar in het midden op het bed te gaan liggen. Ik maakte haar vast aan de spijlen van het bed met de vier riemen. Ze lag op haar rug, met haar hoofd in enkele kussens, met gespreide armen en benen. Het wond mij op. Het wond haar op.
Ik ging weg en liet haar tien minuten alleen achter. Ik zocht de kaarsen, de lucifers en de ijsblokjes bij elkaar. De ijsblokjes deed ik in een plastic zak. Toen ik weer boven kwam, lag ze schijnbaar rustig. Maar aan haar gezicht zag ik de opwinding, het verlangen, de vrees ook over wat er zou gaan gebeuren... Ik stak de kaarsen aan. Zette ze naast het bed. De ijsklonten legde ik voorzichtig op haar strakke buik. Ze sidderde. En zuchtte. Ik wreef de zak met ijsklonten langzaam over haar buik heen en weer. Ik merkte dat het haar enorm opwond.

Toen pakte ik de kaarsen en liet het kaarsvet over haar schouders en borsten lopen. Ze kreunde nu en kronkelde in het bed, maar moest vaststellen dat ze vastzat en niet weg kon. "Ik wil die kaarsen in mij voelen," kreunde ze. "Maar dat hadden we niet afgesproken," zei ik. "Ja maar ik wil het, ik verlang er zo naar!" reageerde ze. Ze was vreselijk heet en opgewonden geraakt. En helemaal nat van onderen. "Waarom zou ik jou bevredigen met die kaarsen?" zei ik tergend. "Oh ik wil zo graag een orgasme!" kreunde ze.
Ik duwde 'n kaars voorzichtig in haar anus. Hij verdween in haar kleine sterretje. De andere kaars schoof ik voorzichtig en langzaam tussen haar warme natte lippen. Ze kronkelde van genoegen. "Schuif ze heen en weer," zei ze. "Ik wil ik wil ik wil..."
Ik kwam handen tekort! Twee handen voor de kaarsen, maar mijn eigen blakertje vroeg ook om aandacht. Ik wilde haar wel graag naar een orgasme brengen, maar mijn eigen lid smeekte inmiddels ook om een hand...



main