Verhaal van een meisje (Haar deel 2)

Opeens hield alles op, kaarsen weg, ijszak weg... Ik zag hem de slaapkamerdeur uitlopen en vroeg me verschrikt af wat ik fout had gedaan. Na wat een eeuwigheid leek kwam hij eindelijk terug, gaf me een zoen op me voorhoofd, streelde mijn wang, keek me aan en blinddoekte me. "Zo meisje, dit was een klein voorproefje... Nu ga ik mijn prioriteiten stellen en ik verwacht geen 'ik wil' meer van je!" en voordat ik antwoord kon geven, kneep hij stiekum nog even in een van mijn tepels. "Ja," zei ik beduusd.

Hij maakte mijn benen los en ook mijn armen en zette me naast het bed.'Wat krijgen we nu..' dacht ik, blij dat ik mijn armen even kon bewegen en dat ook flink deed. Ogenblikkelijk pakte hij mijn polsen en bond ze achter me vast. Ik schrok hiervan en probeerde los te komen. Hij ademde zachtjes in mijn oor en zei: "Meisje, doe maar rustig aan, probeer me te vertrouwen, ik weet wat we hebben afgesproken." Ik ontspande weer wat meer en kreeg een lieve zoen in mijn hals en een duwtje in de richting van de deur.

Ik werd de overloop opgeduwd, met een blinddoek in een vreemd huis vond ik dit nogal beangstigend en zei dat ook ogenblikkelijk. Hij stopte, streelde mijn wang en vroeg me wat hij gezegd had. "Dat ik je moet vertrouwen." Ik kreeg een zoen en een tets op mijn billen en hij vroeg het me nog een keer. Ik aarzelde, "Je hebt me gezegd dat ik moet proberen je te vertrouwen, omdat je weet wat wij hebben afgesproken." "Goedzo meis, en ik zal je nu leiden". Ik was weer een stukje rustiger geworden en eigenlijk wond het me wel op dat ik in een vreemd huis, geblinddoekt achter hem aan liep naar... iets onbekends.

We liepen een kamer binnen met vloerbedekking. Ik werd op een stoel gezet en vastgezet met nog steeds mijn armen op mijn rug, "Voor het geval dat dit draakje weg wil lopen," zei hij. Nou, dat moet nu net tegen mij gezegd worden en prompt probeerde ik los te komen. Schijnbaar was dat ook de bedoeling want hij had me vastgezet met touw en had twee simpele platte knopen gebruikt. Ondertussen hoorde ik hem achter me rommelen met allerlei dingen... Mijn eerste knoop was los. Ik twijfelde of ik door zou gaan. Voordat ik een beslissing had kunnen nemen, was hij er weer.

Ik hoorde hem een grommetje maken. Hij had gezien wat ik gedaan had. Mijn hart klopte in mijn keel. Maar zijn handen gleden over mijn lichaam, van mijn schouders en armen naar mijn billen en dijen en naar mijn enkels. Toen werd ik losgemaakt van de stoel. Ik snapte niet wat er gebeurde, maar voordat ik daarover kon nadenken, werden mijn polsen omhoog gedrukt, zodat mijn schoudergewrichten het enigszins moeilijk hadden. Hij trok me weg van de stoel en drukte me tegen de rug van de bank aan. "Buig voorover, draakje!" En hij duwde me voorover. Ik hing over de rugleunig van de bank. De bank had een stofje wat ongelofelijk prikte op je blote huid. De rugleuning was aardig breed zodat mijn borsten en tepels op de kussens met datzelfde stofje rustten. Hij schoof met zijn voet mijn benen uit elkaar en maakte mijn enkels vast aan de poten van het 3-persoons bankstel. Mijn armen werden vervolgens aan de poten aan de voorkant vastgemaakt, met een riem... die zou ik dus met geen mogelijkheid los kunnen krijgen.

Daar stond ik, benen wijd, armen ver uit elkaar zodat de wat lage bank mijn enige steun was en het enige wat ik nog kon doen was mijn hoofd opheffen. Hij was weer achter me komen staan. Pets pets... met zijn vlakke hand op allebei mijn billen, juist dat plekje waar het het gevoeligst is. "Omdat je de knoop hebt losgemaakt!" zei hij met zijn rustige stem. Ik schokte onder de aanraking van zijn handen. Pets pets, weer een stel, weer op de overgang benen-billen. "Omdat je zo dom bent geweest de knoop niet weer vast te maken voordat ik het in de gaten had!" Ik kreunde... was dit van puur lichamelijk genot? Of van het feit dat hij met zijn grote handen twee brandende plekken had gecreeerd op mijn billen die toch al niets gewend waren...?

Opeens werd ik bij mijn haren gegrepen, mijn hoofd werd zodoende opgeheven. Een intense zoenpartij volgde. Ik genoot en dacht mezelf te gaan verliezen... Hij hield op en zijn handen hadden mijn borsten gevonden. "Vind je dit lekker, meisje?" "Ja... heerlijk..." kwam er met enige moeite uit mijn mond. "Mmm, ik geniet er van je zo te zien..." zei hij terwijl hij mijn tepels rolde. Hij stopte en ik hoorde wat gerommel van kleren. Zijn hand greep mijn kin en zijn vingers dwongen mijn mond open. Ik voelde dat mijn mond werd gevuld, hij gebruikte zijn hand om mijn hoofd te bewegen. Ik had vrij weinig bewegingsvrijheid met mijn hoofd en ik kreunde omdat ik het nogal ongemakkelijk vond om hem op deze manier te pijpen. Het gevolg was dat ik mijn hoofd stil mocht houden en dat ik genomen werd in mijn mond. Ik ben gek dacht ik, ik lig hier vastgebonden, pijpend, over de rug van de bank, kan geen kant op en word er geil van... Ik merkte al snel het gevolg van deze actie, hij begon zwaarder te ademen. 'Jeetje,' dacht ik, 'als ik mezelf maar niet verlies.' Plots stopte hij en liep weg.

Ik voelde een streling over mijn ruggegraat van mijn nek naar beneden, hij begon mijn billen te kneden en te masseren. Van puur genot begon ik te wiebelen met mijn kont. Zijn vingers gleden steeds dichter langs mijn anus en mijn vagina. Even later constaterend dat ik erg nat was. Al gauw was deze aanblik teveel voor hem en voelde ik hem achterlangs binnenglijden. Al rijdend gleden zijn handen over mijn billen en mijn rug naar mijn borsten, zijn vingers speelden met mijn tepels.'Heerlijk...' dacht ik. Aah, een kleine gemene kneep in mijn tepels liet me weer beseffen waar ik was.

Ik sidderde toen ik een koude klodder glijmiddel tussen mijn billen voelde, maar mijn geilheid nam in alle hevigheid toe, toen hij zacht mijn anus begon in te smeren. Natuurlijk wist ik wat komen ging... "Wil je dit wel meisje?" vroeg hij me. Alleen al het horen van zijn zachte stem, waaruit zijn verlangen weerklonk, maakte me week en het duurde even voordat ik kon antwoorden... "Ja graag..." klonk het schor uit mijn mond...



vorige
main