
Het WS receptentopic
- Voleuse
- Berichten: 78
- Lid geworden op: 27 jan 2010, 19:02
- Locatie: R'dam
Re: Het WS receptentopic
Pataks
. Die is heel lekker! AH heeft daar 1 variant van en Jumbo meerdere.

I need you to press me down before my body flies away from me ~ Tune yards, Powa
- Voleuse
- Berichten: 78
- Lid geworden op: 27 jan 2010, 19:02
- Locatie: R'dam
Re: Het WS receptentopic
Gewoon diepvries van de AH.
I need you to press me down before my body flies away from me ~ Tune yards, Powa
- Ravelijne
- Berichten: 5
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:43
Re: Het WS receptentopic
Diepvrieserwtjes zijn altijd doperwtjes, don't worry!
Re: Het WS receptentopic
Ik was vandaag even bij Jumbo, aangezien ik toch bij mijn ouders was en daar zag ik inderdaad de currypasta's. Maar welke gebruik jij Voleuse? Ik wist niet welke ik moest nemen namelijk.
- seleena
- Berichten: 0
- Lid geworden op: 25 aug 2009, 15:48
Re: Het WS receptentopic
Ow verkeerde topic 

Don't hide who you are to please others or fit in. Don't let your unique you be blown out.
If you light is ignored by some, remember there are always others who see it or want to see it.
Take me or leave me <3
If you light is ignored by some, remember there are always others who see it or want to see it.
Take me or leave me <3
- Voleuse
- Berichten: 78
- Lid geworden op: 27 jan 2010, 19:02
- Locatie: R'dam
Re: Het WS receptentopic
Ik gebruik de mild curry, maar hij kan met alle smaakjes gemaakt worden, tis maar net of je het wat pittiger of milder wil hebben.lotus {P} schreef:Ik was vandaag even bij Jumbo, aangezien ik toch bij mijn ouders was en daar zag ik inderdaad de currypasta's. Maar welke gebruik jij Voleuse? Ik wist niet welke ik moest nemen namelijk.
I need you to press me down before my body flies away from me ~ Tune yards, Powa
Re: Het WS receptentopic
Heeft iemand toevallig een goed (beproefd) recept voor macarons?
Er zwerven veel recepten rond op het internet, maar die verschillen nogal. Vandaag macarons gemaakt, maar dat recept was geen succes
Er zwerven veel recepten rond op het internet, maar die verschillen nogal. Vandaag macarons gemaakt, maar dat recept was geen succes

- JJV
- Berichten: 279
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:16
- Locatie: amsterdam
Re: Het WS receptentopic
heb je op de site van heel holland bakt gekeken?
die hadden ook macarons...
zal m even zoeken ook
http://www.heelhollandbakt.nl/recepten/ ... an-rutger/" onclick="window.open(this.href);return false;
in de kolom links staat nog een tweede
.. en als ik me Evert goed herinner was die van t simpele bijna boerse werk..
die hadden ook macarons...
zal m even zoeken ook
http://www.heelhollandbakt.nl/recepten/ ... an-rutger/" onclick="window.open(this.href);return false;
in de kolom links staat nog een tweede
.. en als ik me Evert goed herinner was die van t simpele bijna boerse werk..
~\v/~
- Voleuse
- Berichten: 78
- Lid geworden op: 27 jan 2010, 19:02
- Locatie: R'dam
Re: Het WS receptentopic
Speciaal voor de dochter van Nala: hier mijn beste vegaburger recepten. Je kan ze gewoon zo eten als je een normale burger ook eet:
Linzen-nootjes burgers
Deze smaken lekker hartig (niet naar linzen), en ze zijn helemaal plantaardig. Het recept is voor ongeveer 5 hamburgers.
Ingredienten:
1 blikje bruine linzen
1 zakje cashewnootjes (200g ofzo)
1/2 uitje
1/8 tl knoflookpoeder
Zout
Peper
Cashewnootjes in de blender of staafmixer tot poeder malen
Linzen schoonspoelen en prakken in een kom (kan ook met staafmixer).
Nootjes erdoor roeren samen met kruiden en fijngesnipperde ui
Met natte handen burgers vormen en voorzichtig bakken in een koekenpan. Ze zijn een beetje kruimelig dus eerst 5 minuten niet aanzitten voor je ze omdraait.
Sweet Potato Burgers
Deze zijn lekker smeuïg, Het recept is voor ongeveer 5 hamburgers.
Ingredienten:
2 Zoete Aardappels
1 blikje cannelini bonen (hebben ze bij AH. Met witte bonen kan ook maar das iets minder lekker)
1/3 cup bloem
1 ei
2 teentjes knoflook
1 1/2 tl paprikapoeder
1 tl uienpoeder
1 tl zout
1/2 tl peper
1/8 tl komijn
Aardappels inprikken met een vork en 5 min per kant in de magnetron doen met een papiertje eronder. Af laten koelen en prakken.
Bonen met de knoflook en kruiden door de aardappel prakken (of met de staafmixer). Ei en bloem er doorheen roeren.
Mix in de koelkast stevig laten worden. Dit kan je overslaan maar dan is de mix wat slapper.
Met natte handen vormen tot burgers en voorzichtig bakken in een koekenpan.
Mijn ouders eten ze nu ook regelmatig, ook al zijn die niet vega, dus ik kan t iedereen aanraden om eens te proberen
Linzen-nootjes burgers
Deze smaken lekker hartig (niet naar linzen), en ze zijn helemaal plantaardig. Het recept is voor ongeveer 5 hamburgers.
Ingredienten:
1 blikje bruine linzen
1 zakje cashewnootjes (200g ofzo)
1/2 uitje
1/8 tl knoflookpoeder
Zout
Peper
Cashewnootjes in de blender of staafmixer tot poeder malen
Linzen schoonspoelen en prakken in een kom (kan ook met staafmixer).
Nootjes erdoor roeren samen met kruiden en fijngesnipperde ui
Met natte handen burgers vormen en voorzichtig bakken in een koekenpan. Ze zijn een beetje kruimelig dus eerst 5 minuten niet aanzitten voor je ze omdraait.
Sweet Potato Burgers
Deze zijn lekker smeuïg, Het recept is voor ongeveer 5 hamburgers.
Ingredienten:
2 Zoete Aardappels
1 blikje cannelini bonen (hebben ze bij AH. Met witte bonen kan ook maar das iets minder lekker)
1/3 cup bloem
1 ei
2 teentjes knoflook
1 1/2 tl paprikapoeder
1 tl uienpoeder
1 tl zout
1/2 tl peper
1/8 tl komijn
Aardappels inprikken met een vork en 5 min per kant in de magnetron doen met een papiertje eronder. Af laten koelen en prakken.
Bonen met de knoflook en kruiden door de aardappel prakken (of met de staafmixer). Ei en bloem er doorheen roeren.
Mix in de koelkast stevig laten worden. Dit kan je overslaan maar dan is de mix wat slapper.
Met natte handen vormen tot burgers en voorzichtig bakken in een koekenpan.
Mijn ouders eten ze nu ook regelmatig, ook al zijn die niet vega, dus ik kan t iedereen aanraden om eens te proberen

I need you to press me down before my body flies away from me ~ Tune yards, Powa
- lunaaa
- Berichten: 33
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 19:01
- Locatie: Den Bosch
Re: Het WS receptentopic
Ik ga vanavond weer eens kip jambalaya maken. Recept heb ik ooit uit dit topic geplukt, wat aangepast en maak ik nu heeeeel regelmatig. Was ook van Voleuse geloof ik.
- juffie
- Site Admin
- Berichten: 317
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 13:48
- Locatie: Omgeving Tiel
- Voleuse
- Berichten: 78
- Lid geworden op: 27 jan 2010, 19:02
- Locatie: R'dam
Re: Het WS receptentopic
Ja die was ook van mij! Suuperlekker is dat, en ik heb er nog geen vegaversie van kunnen maken, dus dat gerecht mis ik nog steeds wel eens 

I need you to press me down before my body flies away from me ~ Tune yards, Powa