Wat eten we vandaag?
Re: Wat eten we vandaag?
Ik at bij mijn ouders en die hadden het maandmenu bij de chinees gehaald. Morgen zal ik weer eens een poging tot koken wagen, maar dat gaat momenteel niet echt fantastisch (iets met te weinig energie en niet echt veel zin in eten)
- cinderella
- Berichten: 95
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 10:58
- Locatie: Overijssel
Re: Wat eten we vandaag?
fail is bij ons de laatste tijd soep met een of ander afbakbrood. En dat is dan eigenlijk weer gewoon gezond, want de soep hier is gewoon eigengemaakt en geweckt. Gewoon even doorkoken en ik ben klaar. We hebben een tijdje wel chinees gedaan, en een keer pizza, maar uiteindelijk ben je dan toch een tijd bezig voor je eindelijk eten in huis hebt. Dan is de soep toch een stuk makkelijker.
@pluis: alleen de pastinaken schil ik, en van de bietjes snijd ik de ruwe bovenkant bij. De aardappelen (uit eigen tuin, dus onbespoten) snijd ik in wedges, net als de bietjes. De wortel en pastinaak snijd ik in ongeveer even grote stukken. En dat gaat met de smalle worstjes op 240 graden in de oven, ik schat 30-40 minuten. Met dikke worsten zou ik ze apart bakken.
@pluis: alleen de pastinaken schil ik, en van de bietjes snijd ik de ruwe bovenkant bij. De aardappelen (uit eigen tuin, dus onbespoten) snijd ik in wedges, net als de bietjes. De wortel en pastinaak snijd ik in ongeveer even grote stukken. En dat gaat met de smalle worstjes op 240 graden in de oven, ik schat 30-40 minuten. Met dikke worsten zou ik ze apart bakken.
toen doet er nu niet meer toe
- Mack
- Berichten: 54
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 14:21
Re: Wat eten we vandaag?
Vandaag in de afdeling spectacu...
Stoofschotel van wild-zwijn-in-rode-wijn, rode kool, appelmoes, kastanjes, en risotto.
Schandalig!
Toch morgen nog even langs de makro gaan als die aanbieding wild zwijn er nog ligt.
Stoofschotel van wild-zwijn-in-rode-wijn, rode kool, appelmoes, kastanjes, en risotto.
Schandalig!

I'm whelmed. Not overwhelmed, not underwhelmed, just the right amount of whelmed.
- kitten
- Berichten: 362
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:25
- Locatie: Brabant
Re: Wat eten we vandaag?
Wij hadden Chellsausmacaroni. 

- eireann
- Site Admin
- Berichten: 326
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:19
- Locatie: Den Bosch
- Ravelijne
- Berichten: 5
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:43
Re: Wat eten we vandaag?
Mmmm, pannekoeken.
Ik zal zo eens stamppot bietjes met peer en geitenkaas gaan maken...

- cinderella
- Berichten: 95
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 10:58
- Locatie: Overijssel
-
- Berichten: 167
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:21
Re: Wat eten we vandaag?
Pompoenkerrierisotto <3 met rucola en een kipfiletje in spek
- Dreamer74
- Berichten: 19
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:28
Re: Wat eten we vandaag?
Turks brood met shoarma, shoarmasaus en zelfgemaakte knoflooksaus...mmmmmmmmm
Don't judge a book by it's cover... discover what you can do with the book.. 
The best way to make your dreams come true is to wake up....

The best way to make your dreams come true is to wake up....
- cinderella
- Berichten: 95
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 10:58
- Locatie: Overijssel
Re: Wat eten we vandaag?
Die pompoenkerrierisotto klinkt goed chell! Ik denk dat ik het vanavond ook ga proberen, maar dan met zelfgemaakte kipsaté en rucolasla (dus met dressing).
toen doet er nu niet meer toe
-
- Berichten: 167
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:21
Re: Wat eten we vandaag?
@cinderella: hij is superlekker. Ik maak 'm trouwens met pompoenpuree met geroosterde knoflook. Die zachte knoflook maakt 'm nog veeeeel lekkerder. Ik vind de rucola er gewoon zo bij erg lekker, vanwege de pit van de rucola. Maar als sla is vast ook lekker erbij 

- JJV
- Berichten: 279
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 11:16
- Locatie: amsterdam
Re: Wat eten we vandaag?
Jaaaren oude rumtoph. In vla met peren sap.
( als nagerecht. Hoofdgerecht was boontjes piepers met blinde vinken)
( als nagerecht. Hoofdgerecht was boontjes piepers met blinde vinken)
~\v/~
Re: Wat eten we vandaag?
Boerenkool van mama Lotus. Kreeg ik toen mijn vader mij ophaalde van het ziekenhuis.
Was yummy (de boerenkool dus)
Was yummy (de boerenkool dus)
- Mack
- Berichten: 54
- Lid geworden op: 09 aug 2009, 14:21
Re: Wat eten we vandaag?
De oven is schoon dus eindelijk weer eens een lasagna gemaakt. Mijn oude favoriete recept: met spinazie & zalm. 

I'm whelmed. Not overwhelmed, not underwhelmed, just the right amount of whelmed.